Hverdagsliv

LØRDAGSPLANER

11. oktober 2015

efterårsweekend

I kan tro, at jeg nyder weekenden på landet. Naturen hernede er en af de ting, jeg savner mest ved at bo i byen, så at have skov i baghaven hos mine forældre bliver i den grad udnyttet, når vi er på besøg. Igår startede jeg fx dagen med at slå PR på 10-kilometer distancen, som jeg løb i det fineste solskin omgivet af efterårsfarver og nyhøstede marker. Og selvom jeg var lige præcis 2 sekunder fra at nå mit mål om at løbe 10 kilometer under 45 minutter, så føles den personlige rekord nu også ganske tilfredsstillende. Derefter hankede jeg op i Mads og mine forældre og vi gik en god lang tur i den nærliggende grusgrav, hvor vi fandt både vilde æbler og brombær. Det finder man altså ikke på en gåtur inde i byen 😉 Jeg vil ikke gå så langt som til at kalde mig et naturmenneske, men sådan en lørdag, som den vi havde igår, gør altså alligevel et eller andet godt ved humøret. Og appetitten. Man må nemlig gerne få kage, når man sådan har gået tur, og den dagmartærte, der ventede os, da vi kom hjem, blev ret hurtigt sat til livs, haha.

Nu vil vi smutte i svømmehallen, og gøre plads til lidt flere søndagslækkerier i regnskabet, inden vi eftermiddag skal op og besøge min veninde Simone og hendes kæreste, som netop er flyttet tilbage til Næstved.

Hav en herlig søndag!

 • Reply
  Ida
  11. oktober 2015 at 9:58

  Jeg kan så godt følge dig, mht. at nyde naturen, men ikke at man er et naturmenneske. Jeg elsker også at tage op i mine forældres sommerhus og slappe af og bare nyde roen og den friske luft, men så er det også dejligt at komme hjem til byen igen 🙂
  Og STORT TILLYKKE med din nye PR på 10KM – det er sejt 🙂

 • Reply
  Lullumut
  11. oktober 2015 at 12:01

  Det lyder som en dejlig weekend 🙂
  Jeg flytter faktisk netop selv til sådanne omgivelser, og jeg glæder mig til at gå lange ture i skoven i nærheden 🙂 Og så selvfølgelig tage ind til byen, når det hele bliver lidt for landligt 😉
  Du må i øvrigt hilse Simone rigtig mange gange 🙂

Kommenter