Hverdagsliv

DET VIL JEG LAVE I JUNI

1. juni 2020

Kan I heller ikke begribe, at kalenderen nu skriver juni? På en eller anden måde, føles det lidt som om, foråret forsvandt i Corona-lockdown, og forårsmånederne er på en og samme tid gået uendeligt langsomt og forsvundet i løbet af et splitsekund. Men sjældent har jeg da glædet mig så meget til at vende et kalenderblad, som jeg gør nu. Selvom meget stadig er forandret, føles det alligevel lidt mere som den hverdag og tilværelse, vi kender, og alle har savnet. Det at spisesteder igen holder åbent var lige det jeg manglede, for at få mit sociale liv tilbage igen. Slut med Zoom og savn. Nu kan vi igen sætte savnedere venner i stævne på byens spisesteder, og dét glæder jeg mig uendeligt over sammen med sommerens komme.

Udover at bruge meget mere tid sammen med gode venner, kommer her, hvad jeg glæder mig til og ønsker mig for juni.

 • Jeg vil trække stikket. Ovenpå en tung arbejdsmåned der har budt på afskedigelser for knap 40% af mine kolleger i Danmark og efterfølgende maraton-lignende arbejdsdage, fordi vi nu er færre til at løfte et stadigt stigende antal opgaver, der trænger jeg til en pause. Og heldigvis har jeg ferie på vej. Det var egentlig mening, at jeg skulle holde ferie i hele denne uge, men en deadline på job er kommet i vejen, og i stedet vil jeg se frem til onsdag aften, hvor jeg herefter holder fri i en uge.
 • I løbet af den uge har jeg store planer om et projekt herhjemme. En make-over af vores stue. Ikke den helt store tur, men alligevel noget der kommer til at kræve en indsats over et par dage. Det skal I nok høre lidt mere om en af de nærmeste dage.
 • Jeg vil have min debut på Baby Babbo. Lillesøster til Babbo-ria, som længe har været en favorit.
 • Grille i gården så ofte som det overhovedet lader sig gøre. Især drømmer jeg om at grille masser af rejer, og jomfruhummer. Og hotdogs. Altid hotdogs.
 • Nyde lange, lune sommeraftener. Også selvom vi ikke kan være længere væk end i vores gård, for at babyalarmen hos Nola stadig kan række. Jeg drømmer om at sidde tæt, spille brætspil og drikke vin til øjnene bliver små, og det er tid at finde drømmeland.
 • Tage mig sammen til det første dyp i havnen. Måske ovenikøbet være så kæk at invitere os selv på besøg hos gode venner, der bor et stenkast fra havnevigen, og således udgør de perfekte værter til en tur i vandet. Jeg lover at tage vin med!
 • Glæde mig over gensyn med vennerne fra mødregruppen, børn, mødre og mænd. En herlig flok!
 • Spise mig mæt i danske jordbær med fløde. Rugbrød med nye danske kartofler. Og danske asparges med hollandaise og fjordrejer. Sommer, jeg har længtes.
 • Løbe en lille tur mindst tre gange om ugen. Så jeg kan spise ditto antal is.

 

Hvad glæder du dig særligt til i juni?

 • Reply
  Ida
  1. juni 2020 at 18:50

  Glæd dig til Baby Babbo. Der er så hyggeligt. Maden er god, men det som jeg synes var aller bedst var, at ejeren går rundt og mingler med sine gæster. Kan så gidt lide, når de gerne vil lære deres gæster at kende. Så god en oplevelse 🙂

Kommenter