Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

5. april 2020

Så gik der endnu en uge, og en halv en af slagsen uden aktivitet herinde. Læser I stadig med? Læser blogs i det hele taget i disse dage? Jeg må indrømme, at jeg ikke selv får tjekket ind hos mine favoritblogs, som jeg plejer. Det er som om, overskuddet om aftenen ikke er til meget end at scrolle Instagram, inden jeg falder omkuld på sofaen. Jeg ved, vi er mange, der har det sådan, og jeg har besluttet mig for ikke at have dårlig samvittighed over omfanget af, hvor tit jeg får tjekket ind herinde. Det bliver jeg ikke mere produktiv af. Istedet vil jeg glæde mig over, at endnu en uge af vores karantæne nu er lagt bag os, og vi er kommet dét skridt nærmere at være på den anden side. Det håber jeg på. Og det vælger jeg at tro på. Det skal vi være. Også helst på den anden side af påskeferien, hvor jeg ved, at regeringens anbefaler skal stå sin prøve endnu engang.

Jeg slutter aftenen af i sofaen hos mine forældre, hvor vi har indlogeret os for et par timer siden. Det er lidt mærkeligt at være her uden min forældre, ikke mindst for Nola, der tydeligt savner sine bedsteforældre – og dem den anden vej. Men jeg glæder mig så uendeligt til at have egen have de næste dage. Og så glæder jeg mig over at lade weekenden gå på hæld ovenpå en uge, der har budt på en hel masse gode øjeblikke, der har kunne trække tankerne væk fra alt det svære for en stund.

Håber I har haft en god weekend selvom omstændighederne er som de her ♥

II Små glimt af hverdagslykke, som min veninde Anne Sofie så fint siger. Og det var i sandhed hvad det var, da det uventet ringede på døren onsdag morgen. Udenfor ventede denne smukke herlighed som Mads havde fået leveret ♥ II

II Hende her. Kæmpe, kæmpe lyspunkt midt i den her redelighed. Hun er så sjov for tiden. Så mange påfund og fantasi II

II Lyserød lykke på min vej. Nu vi ikke kan nyde foråret, som vi nok ellers ville have gjort det, er det med at sætte pris på de små forårsbebudere vi får forærende, når vi lister os udenfor med afstand II

II Den her krog har længe været en favorit, men den er blevet i endnu højere kurs nu hvor den udgør et lille solspot, hvorfra jeg kan sidde og nyde den lune forårssol, når Nola sover middagslur. Kæmpe hit! II

II Højt humør og alt hvad hjertet begærer til påskeferiens første morgenmad II

II ÅRETS FØRSTE GAMMELDAWS, venner. Jeg siger jer den bragte glæde. Den var fra Anker Chokolade, som vi meget belejligt har til huse i kælderen på vores boligblog II

II Og så nåede vi til vejs ende. Bogstaveligt talt. Og her sidder jeg i skrivende stund, med et halv sæt øjne på Mean Girls, fordi #rockpaperpyparty, resten af min koncentration på skærmen her, og ok, også på snackfadet. Det koncentrerer jeg mig også lidt om II

    Kommenter