Hverdagsliv

Opskriften på en efterårsuniform

11. september 2013
Jeg er blevet spurgt om jeg ville skrive et indlæg om Rosemunde, og dét har jeg ikke spor imod – hvis tøjet og mærket vel at mærke appellerer til min stil. Jeg har altid forbundet Rosemunde med lidt for mange flæser og blonde, lidt for mange pudderfarver og lidt for lidt sort, så jeg tænkte ‘ ok, jeg tjekker det ud, men det bliver nok et pænt nej tak herfra’. Men så skete der dét at Rosemunde faktisk også har sort tøj, og ovenikøbet noget pænt sort tøj af slagsen, som jeg sagtens kunne se passe ind i min egen garderobe. Så langt så godt. Ville jeg så kunne lave et helt outfit kun med tøj derfra?
Tja, jeg synes faktisk det er lykkedes meget godt, hvis jeg selv skal sige det. Ovenstående to outfit ville jeg uden tøven sagtens selv kunne iføre mig – og det endda med glæde! Matchet med tilpas rå accessories, så kan jeg nemlig godt lide den kontrast der er mellem den feminine og den rå silhuet. Feminine kjoler sat sammen med en chunky strik er opskriften på det perfekte efterårsoutfit i mine øjne, og her har Rosemunde virkelig nogle gode bud.
Har I selv noget tøj fra Rosemunde eller kunne I finde på at købe noget derfra?
Tjek udvalget af kjoler og af strik her
Indlægget er sponsoreret men er 100% et udtryk for egen holdning
 • Reply
  Ida / Fashionlab
  12. september 2013 at 8:26

  Jeg ejer ikke noget derfra, men at dømme ud fra de to outfits, ville det passe perfekt ind i min garderobe! 🙂

 • Reply
  Line S.
  16. september 2013 at 11:28

  Jeg er virkelig også positivt overrasket. Altså der er stadig meget af deres tøj som ligger meget langt fra min personlige stil, men der er flere af tingene som virkelig er fine!

Kommenter