Hverdagsliv

On the fifth day of autumn

5. september 2013

Designers Remix knit / ASOS skirt / American Apparel clutch / Yvonne Koné heels

Sensommervejret taget i betragtning, så har jeg måske nok haft en smule for vinterligt tøj på. Jeg har haft nok at se til med arbejde, møde, kaffeaftale og ærinder inde i byen idag, men synes vejret er så svært at utilregneligt i disse dage, så det er svært at vurdere om morgenen når man tager afsted, hvad dagens antræk bedst består af.
Jeg har ingen aftaler resten af aftenen, så jeg BURDE virkelig tage mig sammen til at læse, synes bare det er så svært at komme igang når man har været på farten hele dagen. At være bagud på læsningen allerede første uge er bare heller ikke drømmescenariet. Hvad gør I for at holde motivationen oppe hvis I først har fri til at læse om aftenen?
// Fifth day of autumn and considering that the weather in copenhagen is 21 degrees, my outfit is probably a liiiiittle too winterly. I took off to job a little past 7 this morning and has been on the run until know. I really should get some reading done this afternoon, but it is just SO difficult to find the motivation to read, when you’ve been busy all day. Any good advice?


 • Reply
  PIXELS OG POESI
  5. september 2013 at 18:31

  Jeg har samme problem som dig mht. påklædningen, og jeg vil hellere have det varmt, end at gå og fryse en hel dag.

  Jeg synes dog, ganske overraskende, at det fungerer rigtig godt med strømpebukser i de fine sandaler, du har på her. Synes ellers ofte at den slags kikser.

  Mht. læsningen, så ved jeg det virkelig ikke, for jeg har ikke prøvet det endnu. Jeg vender tilbage om to uger, jeg har nemlig været så smart at tage 30 timers arbejde ved siden af mit studie i uge 38 og lige nu ved jeg ikke rigtigt, hvordan jeg skal få det til at hænge sammen med læsning, omend det jo nok ender med inddragelse af min weekenden.

  Ind til videre har jeg måtte lade mit sociale liv lide under det, men det er jo heller ikke holdbart i længden..

 • Reply
  Carina Trinhammer
  5. september 2013 at 19:14

  Som du dog smider om dig med lækre outfits i disse dage!! Mht dit problem; jeg ved virkelig heller ikke, hvad jeg skal stille op… Min motivation daler som dagen går. Dog hjælper det på mig, at gøre det hyggeligt (ikke for hyggeligt, dog) med stearinlys og en ikke alt for blød sofa 😉

 • Reply
  Karina
  5. september 2013 at 19:47

  Du ser altså rigtig godt ud 😉

 • Reply
  Ida / Fashionlab
  6. september 2013 at 6:57

  Jeg følger 40 point i år, så jeg er bare NØDT til at læse om aftenen, hvis ikke jeg når det inden! Men jeg forsøger at læse mellem 8-19 og helst på læsesalen. Det er det der motiverer mig 🙂

  Flot outfit Line, den nederdel er bare så lækker og anvendelig!

 • Reply
  Line S.
  6. september 2013 at 10:17

  Hvor er du sød! Forholdet mellem min garderobe og jeg er også godt i øjeblikket, så jeg nyder det bare så længe jeg kan holde tøjkriserne for døren 😉
  Måske det er en ret god ide med at forsøge at gøre læsningen lidt hyggeligere, det vil jeg prøve af! Tak søde 🙂

 • Reply
  The Picture of Mary ♥
  6. september 2013 at 10:51

  Super fedt outfit!

  Deltag i min giveaway om en smuk vintage ring lige her: http://www.gittemary.com/2013/09/give-away-vintage-ring.html

  Knus!

 • Reply
  Line S.
  6. september 2013 at 11:50

  Det er jeg rigtig glad for at du synes Karina 🙂

 • Reply
  Line S.
  6. september 2013 at 13:46

  Dejligt du kan lide outfittet Mary, jeg følte mig også rigtig godt tilpas i det!

 • Reply
  Line S.
  6. september 2013 at 13:48

  Enig. Det er utrolig så voksen man bliver i forhold til påklædning her i midt tyverne 😉

  Det lyder også som om du går en presset tid i møde. Mht det sociale liv, så er det også virkelig vigtigt for mig at forsøge at bevare det til en vis grænse, da det ofte er dét der gør at jeg kommer igennem en travl og ellers triviel hverdag med studie, arbejde og læsning.

 • Reply
  PIXELS OG POESI
  7. september 2013 at 7:33

  Nu skal jeg jo ikke lede dig i fordærv, men jeg har fundet de der 2nd day lædershorts http://vildekaniner.tictail.com/product/2nd-lc3a6dershorts

 • Reply
  Line S.
  7. september 2013 at 7:59

  Dét er helt ok – tak for tippet 😉
  Egentlig lidt frækt at hun vil have 1200 kr for et par shorts hun har fået gratis i PR-gave, men ak ..

 • Reply
  Line S.
  7. september 2013 at 8:01

  Sejt Ida. Jeg er i så fald glad for jeg kun har mine vanlige 30 ects. 40 lyder meget ambitiøst!
  Tror også jeg skal ind i en god rytme med læsesal, fordi jeg tror min læsning vil være væsentligt mere effektiv sammenlignet med derhjemme, hvor der ikke skal meget til at forstyrre og distrahere mig .

  Og billig 😉 Overvej om det er den sorte udgave af den, som skal udgøre det for mit sorte a-skirt!

 • Reply
  PIXELS OG POESI
  7. september 2013 at 8:55

  Så lidt 😉

  Jeg kan egentlig ikke have et problem med at hun sælger dem, selvom hun har fået dem i gave. Vi andre sælger jo også gaver vi har fået i privatregi – vi giver jo ikke bare tingene væk, fordi vi selv har fået dem gratis. Jeg gør i hvert fald ikke.

  Prisen lyder dog lidt høj, synes jeg, uden at vide hvad de har kostet fra ny.

 • Reply
  Line S.
  7. september 2013 at 9:14

  Det er heller ikke selve salget jeg har noget imod, det var mere dét at hun forlanger nypris for dem, jeg studsede lidt over.

 • Reply
  Signe Rahbek
  7. september 2013 at 15:00

  Super fint outfit, elsker den clutch 🙂

  ~ Signe
  http://www.simplebysigne.wordpress.com

 • Reply
  Ida
  8. september 2013 at 11:36

  Det er et skønt outfit og farve sammensætningen er lige mig 🙂
  Jeg kender det så godt, det med motivationen ved at læse om aften. Jeg må indrømme at jeg planlægger at kunne læse om morgen, da det er der jeg er bedst til det.

 • Reply
  PIXELS OG POESI
  9. september 2013 at 7:48

  Ja, det ville jeg så heller aldrig gøre, eller for den sags skyld give. En brugt vare er en brugt vare, ligegyldigt hvem der har ejet den.

 • Reply
  Line S.
  10. september 2013 at 9:43

  Tusind tak Signe.
  Clutchen er også sådan en jeg elsker at genfinde nederst i skuffen, så selvom den ikke bliver brugt så ofte, så skiller jeg mig nok aldrig af med 🙂

 • Reply
  Line S.
  10. september 2013 at 9:44

  Dejligt du kan lide outfittet søde Ida!
  Jeg ville også helst hvis jeg kunne læse om morgenen/formiddagen, men mit problem er at de fleste af mine timer er skemalagt om morgenen, og de andre dage møder jeg på arbejde 7.30, så det begrænser fleksibiliteten lidt 🙁

Kommenter