Hverdagsliv

Acne SS12

2. februar 2012

Semesterferien er slut for mit vedkommende, og således var jeg igen i dag, tilbage på “skolebænken”. Pauserne plejer at være mit påskud til at surfe lidt rundt på nettet, og i dag var ingen undtagelse 😉
Jeg er blevet lidt (meget) lun på Acnes SS12 kollektion, og tænkte jeg lige ville fifle en lille collage sammen som viser mine favoritter. Synes de lyse pasteller er virkelige fine sammen med grå, og når solen skinner som den gør i dag, så føles det lune forår ikke til at være så langt væk, og dermed heller ikke trangen til de lyse farver. 
Måske lige med undtagelse af de mintgrønne shorts, så er alle tingene nogle jeg sagtens kunne tage i brug med det samme. Jeg glæder mig i hvert fald til at kunne føje nogle lidt mere lyse og glade farve til garderoben, som i øjeblikket mest af alt bare består af sort og gråt.

    Kommenter