Hverdagsliv

Uncolored

2. juni 2012

Cheap Monday cardigan / H&M; Trend tee / T by Alexander Wang skirt / Acne boots
Kombinationen af rød murstensvæg og grønt bed var lige stort nok farvemekka til min smag i dag, så vi prøver noget nyt.
Dagens i sort/hid! 
Intet banebrydende, men billederne bliver alligevel noget mere æstetiske og enkle i deres udtryk.
Men hvad siger I? Er I mest til sort/hvid eller billeder i farver?
Vil sindsygt gerne høre jeres mening, så giv den endelig til kende!
 • Reply
  Betina, Styled Our Way
  2. juni 2012 at 22:32

  Sort hvid – hvis det giver mening – altså til sort/hvide (og grå) outfits. Til farvede outfits synes jeg man bør kunne se det. Billederne skal trods alt afspejle tøjet og ikke et billede af hvordan man måske ønskede tøjet så ud.

  Du sælger virkelig den nederdel godt, jovist, jeg har altid syntes den var pæn, men nu sidder jeg og tænker at jeg måske ikke kan leve uden.

 • Reply
  Camilla - Scent of Fashion
  3. juni 2012 at 1:25

  Fantastisk lækkert outfit! Og gode billeder 😉 Elsker strikken.

  GIVEAWAY – vind Essie neglelak og et armbånd

 • Reply
  Diana Marks
  3. juni 2012 at 9:05

  great pictures!

  check out my blog and, if you want, let's follow each other on GFC or Bloglovin' or both 😉

  http://www.LAByDiana.com

 • Reply
  Line S.
  3. juni 2012 at 10:46

  Årh tusind tak søde du!

 • Reply
  Line S.
  3. juni 2012 at 10:48

  You've got a great blog – very inspiring pics!

 • Reply
  Line S.
  3. juni 2012 at 10:52

  SÅ dejligt med en så konstruktiv kommentar .. Og du har jo så evigt ret. Er lidt i tvivl om hvorvidt selve udtrykket på bloggen bliver for rodet hvis jeg både kører billeder i farver og sort/hvid (man er vel autodidakt ordensmenneske, haha), men jeg må lige prøve at lege lidt med det ..

  Og ved præcis hvordan du har det med nederdelen. Jeg nåede også til den erkendelse at jeg ikke kunne leve uden, efter at have set Camille fra Clamour4glamour, set alt for lækker ud i den, lidt for mange gange 😉 Nederdelen er lidt dyr, jovist, men pengene er virkelig givet godt ud. Kvaliteten er lækker, og hvis man køber den i en klassisk farve (jeg har den selv i sort og i grå) så er den altså lidt af en life-safer, når der er tøjkrise på vej.

 • Reply
  Ida / Fashionlab
  3. juni 2012 at 13:17

  Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

 • Reply
  Line S.
  3. juni 2012 at 14:09

  Det er altså bare mig der sidder og fumler lidt på min telefon, så det er en fejl at din kommentar er blevet slettet 🙂
  Men ja, vil give dig/jer ret i at "farvede" outfits ikke vil komme til deres ret på sort/hvide-billeder!!

  Hehe ja, det er utroligt hvor meget det kan gøre for længden på ens ben, når fotografen bliver beordret ned på knæ 😉

 • Reply
  Betina, Styled Our Way
  3. juni 2012 at 19:53

  Det er bestemt heller ikke prisen der er en hurdle, men jeg har faktisk en draperet nederdel i forvejen, og så tænker jeg at det måske er lidt dobbeltkonfekt. Den er dog ikke i jersey, så i virkeligheden er de jo forskellige. Særligt hvis nu jeg vælger en grå.

  Mht. billederne, så kører jeg selv både med sort/hvid, farvede, sepia og sort/hvid OG farver sammen (sort-hvid baggrund og farvet .. mig), og jo, det er måske lidt rodet og egentlig ville jeg nok helst lave dem allesammen sort/hvide, men jeg prøver at holde mig til hvad der klæder det enkelte billede og giver mening.

Kommenter