Hverdagsliv

03092013

4. september 2013

 H&M; coat / BZR knit / T by Alexander Wang skirt / Horze boots

Og hermed gårsdagens outfit som jeg så belejligt teasede om på bloggen igår.Lys og farver spillede fornuftigt sammen igår, så billedstormen taget i betragtning, så kan I nok se at jeg havde lidt svært ved at vælge 😉 Jeg var iført nyere strik fra BZR, som vist ikke har været vist på bloggen før. Jeg fik den af mine fantastiske svigerforældre i bachelorgave, men vejret har, gudskelov, ikke rigtig været til uld og lange ærmer før nu. Den opmærksomme læser kan måske se at den er magen til den BZR strik som jeg også har i grå, og som jeg elsker, elsker, elsker. Se bare her, her og her! Derfor er jeg heller ikke et sekund i tvivl om at den sorte bliver lige så stor en favorit, og den har da også allerede været på 2 gange indenfor den seneste uge. Dagen idag bruger jeg på skolebænken, efterfulgt af en frokostaftale, lidt læsning og så slutter jeg dagen af med et bestyrelsesmøde i min andelsforening. Så med undtagelse af frokostaftalen, så er det én af de dage, hvor man lige skal tage sig sammen til at tage hul på den.Hvad skal I lave idag piger?

 • Reply
  Carina Trinhammer
  4. september 2013 at 10:05

  Vil give dig helt ret i, at lyset er super fint på billederne – de har sådan en skøn efterårs-feeling over sig 🙂 Og så med den strik, der bare ser alt for lækker ud!
  Din dag lyder lidt 'op ad bakke', om man så må sige 😉 Jeg har en kort skoledag efterfulgt af arbejde, hvor jeg skal finpudse butikkens webshop. I aften laver min kæreste mad, så den står på kæresteaften med Ben&Jerry;'s i sofaen. Not bad!

 • Reply
  Line S.
  4. september 2013 at 10:19

  Når det kommer til tøj, så efteråret i hvert fald så meget nemmere at have med at gøre 😉

  Eeeej, din dag lyder jo SÅ rar! Jeg trøster mig med tanken om at det er sidste studiedag i denne uge, og at jeg "kun" skal arbejde resten af ugen.

 • Reply
  Ida / Fashionlab
  4. september 2013 at 10:49

  Åhh, den er jo SÅ pæn Line! 🙂

  Din dag lyder lidt som min – Jeg synes godt nok det er hårdt at komme igang efter ferien? Jeg har skemafri i dag, men til gengæld skal hele dagen bruges på læsning! Heldigvis skal jeg også et smut på posthuset og hente en meget meget fin ting! 🙂

 • Reply
  Line S.
  4. september 2013 at 11:05

  Ja ikke? Elsker virkelig også snittet i den, og så er kvaliteten så lækker!

  SÅ hårdt. Synes virkelig hverdagen kan være overrumblende når det pludselig går løs med både studie, arbejde, læsning, blog, træning, kæreste og veninder. Det er som om man aldrig rigtig kan slippe igennem dagen uden dårlig samvittighed på enten det ene eller andet punkt.

  Hehe der er intet som udsigten til at hente en ventet pakke! Glæder mig til at høre mere 😉

 • Reply
  Trine Lykke
  4. september 2013 at 11:40

  Ihh, du er så pæn 🙂

 • Reply
  Line S.
  4. september 2013 at 11:51

  Og du er sød! 😉

 • Reply
  PIXELS OG POESI
  4. september 2013 at 13:26

  Søde svigerforældre du har dig. Kunne godt se den strik blive en efterårsfavorit – specielt nu du har været så glad for den grå.

  Jeg kender det i øvrigt kun alt for godt, det med hverdagen. Min dag byder også på forelæsning og derefter 5 timer i læsesal, inden jeg skal ses med en veninde i aften, så jeg er også lettere kvæstet bare ved tanken om det.

 • Reply
  Karina
  5. september 2013 at 10:20

  Du ser bare rigtig godt ud 😉

 • Reply
  Anonym
  5. september 2013 at 22:10

  SÅ flot jakke! Er den ny? 🙂

 • Reply
  Line S.
  6. september 2013 at 6:50

  Forholdsvis. Købte den i Nice for 3 uger siden. Er desværre ikke helt opdateret på om den er i butikkerne herhjemme endnu, men da den er fra den klassiske H&M; linie, så burde den komme i de fleste butikker!

 • Reply
  Signe Rahbek
  7. september 2013 at 15:04

  Rigtig lækkert og simplet outfit 🙂
  I like

  ~ Signe
  http://www.simplebysigne.wordpress.com

 • Reply
  Line S.
  10. september 2013 at 9:47

  Hvor er jeg glad for du kan lide outfittet 🙂

Kommenter