Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

20. september 2021
II Morgenens kompagnoner, mens jeg skribler på dette indlæg II

God mandag morgen, fine jer! Er I klar til at komme igang med ugen? Jeg har haft en af de weekender, hvor jeg trænger til en weekend ovenpå weekenden. Alene hjemme med begge børn fredag aften, alene med Evi det meste af lørdagen, mens Nola og Mads var først til gymnastik og derefter havde en legeaftale med en kammerat og hans datter. Lørdagen føltes så hverdagsagtig, at det halve kunne være nok, og jeg var i et elendigt humør, fordi dagen slet ikke havde bragt nogle af de ting, der giver mig energi. Søndagen kom heldigvis stærkt igen, med legepladsaftale med vores søde venner fra den gamle mødregruppe og om eftermiddagen kom min familie ind til fødselsdagskage og aftensmad. Således sluttede vi bedre, end vi startede, og nu glæder jeg mig blot over den ro, der hersker her til morgen, mens Evi sover, og resten af familien er ude ad døren. Det plejer at lægge en god bund for en rar dag og ditto uge foran os.

Vi går nemlig en mægtig uge i møde; på arbejdsfronten har jeg et par spændende samarbejder, jeg skal have eksekveret. Jeg har gensyn i kalenderen med gode mennesker, vi skal ud og se på et hus, og så er det tid at Evi skal have hendes navn i kirken på lørdag. Det bliver en god uge, kan jeg mærke. Og har jeg besluttet. Ligesom sidste uge mestendels var det. For se lige med gode glimt den gemte på ♥

II Glade sensommerdage på legepladsen. Evis første tur på en gynge, og som med så meget andet, var hun mest af alt betaget af storesøster II
II Lille søde serveringsdame til min fødselsdagsmiddag for svigerfamilien. Hun var så stolt over de flødeboller, som hun havde været med nede i kælderen og hente hos Anker. Det er ret hyggeligt – og til tider lidt for fristende – sådan at have en chokoladeforretning i nabokælderen II
II Tirsdag med havdyp og det bedste selskab. Min veninde bor i vidunderlige Taarbæk, og vi har indgået en aftale om, at hver gang vi ses hos hende, skal det inkludere en tur i vandet. Håber ambitionen holder, for det gør virkelig noget godt for krop og sjæl at komme i det kolde vand II
II Nola vinkede farvel til sutterne i den forgangne uge, og hun har været så mega sej til det. Det er gået over al forventning, og det var kun første aften, at hun var lidt ked ved udsigten til at skulle falde i søvn uden dem II
II Søndagsbord i en fødselsdagsudgave. Med himmelsk kage fra Hart, der tog vores gæster med storm II
II De her to altså. Mine to. Føles stadig så vildt! II

    Kommenter