Boligindretning

ET NYT PROJEKT+PÆNE BOLIGFUND JEG DRØMMER OM

3. juni 2020

Som I måske har kunne fornemme på de seneste dages blogskriverier, kilder forandringskrilleren igen. Og denne gang har vi tænkt os at handle på den. Især jeg har længe haft brug for forandring i vores stue, uden rigtig at kunne nå frem til, i hvad retning jeg skulle gå. Men nu har vi besluttet i første omgang at male. Både at male vores gråblå væg over, men også at male de resterende tre farver i rummet. I en mere rolig farve, der passer bedre til de nuancer og den stil vi har i dag, end dengang vi gik med den kolde blå farve. Jeg deler farvekoden længere nede i indlægget, men som I kan se af min kollage er vi endt på en blød beige nuance.

Udover maling drømmer vi her og nu om at lave et par små opgraderinger til rummet. En ny stol, en ny lampe. Og så leger jeg på sigt med tanken om at skifte vores bogkasser i eg ud med et reolsystem med åbne hylder, inspireret af både Fredes Blog og Louise fra Merneé. Den reol skulle udgøre halvdelen af væggen, og så tv og en billedvæg omkring på den anden halvdel. Det er dog sådan et projekt, der kræver tilløb, så mens vi lige får fundet ud af, om det er vejen vi skal gå, starte vi med malingen. Nedenfor finder I links til de boligdrømme, der lige nu kredser i mine tanker.

  1. Jeg har længe haft et godt øje til den smukke lounge stol Ferm Living. De bløde og simple former, det enkle udtryk, den rolige farve. Hvis jeg kan få Mads med ombord, overvejer jeg om det skal være en foræring til hinanden her i juni. Den kunne være prikket over i’et i gen-indretningen af vores stue.
  2. Kaffen har jeg endnu ikke lært at drikke, og jeg tænker efterhånden, at det nok ikke kommer til at ske. I stedet glæder jeg mig over de smukke tekander, der findes. Denne rustrøde kande fra Bitz, gad jeg godt.
  3. Selvom jeg godt ved, det er en postgang for tidligt, kan jeg ikke lade være med at drømme om ting, jeg gerne vil have i sommerhuset. Som fx det her flotte sidebord i flet fra Nordal.. Tidløst og sådan et, der kan passe ind alle vegne. Det kunne også udgøre et flot og enkelt natbord, hvis man nu som jeg, også står og mangler sådan et.
  4. Hays klassiske Martin bordlampe har vi haft et godt øje til længe, og som en del af vores makeover af stuen, tror jeg det er tid, at slå til. Den skal stå på vores bogkasser i stuen, og sprede stemning og hyggelys. Jeg har været frem og tilbage om hvilken farve, vi skulle vælge den i. Alle er de så smukke, men jeg tror, at vi er kommet frem til, at hvid i dette tilfælde vil være det sikre og mest vellykkede valg også på sigt.
  5. Skønne Thussthefuss har netop lanceret en smuk kollektion af printede puder syet af reststof. Jeg nåede lige akkurat at klikke denne blomstrede røde sag hjem, inden den blev udsolgt, og jeg glæder mig meget til at få den hjem.
  6. Farven vi har set os lune på til vores stue, er fra Jotun Lady ‘Space‘. Elsker den ro for øjet, den giver, og jeg tror, at den vil få vores møbler i brændte toner og træ til at stå endnu flottere frem. Og så passer den jo også flot som baggrundskulisse til loungestolen.
  7. Det er stadig ikke lykkedes mig at få den smukke Love Handles vase af Anissa Kerniche ud af hovedet, siden jeg først faldt for den i vinter. Den nåede at blive for længst udsolgt, mens jeg dansede rundt om den varme gråd, men nu kan man pre-order den igen, og jeg overvejer virkelig at forære mig selv den. Som et kærligt klap på skulderen over jobbet, jeg fik lov at beholde, og brylluppet der ikke blev. Tror den kunne blive en livslang kærlighed.

    Kommenter