Boligindretning

FERM LIVING: PÆN PASTEL, KRYSTALLER OG SPEJLGLAS

14. februar 2017

fermliving-2017Forleden sad jeg og bladrede igennem Ferm Livings forårskatalog, og jeg blev simpelthen i så godt humør af alle de fine ting og farver, som den nye kollektion byder på. Pæne pasteller, smukke krystalglas og de sejeste bakker og lyseholdere i spejlglas. Jeg vil sådan cirka have det hele. Og om ikke andet så bare en enkelt rosa stol. Og et par krystalglas, så jeg kan invitere pigerne på lækre drinks. Måske en enkelt bakke i spejlglas til at have min smykker i. Og …

Som I nok kan fornemme, er jeg ret inspireret på boligfronten for tiden, og alle de penge, jeg ikke bruger på tøj her i februar, bruger jeg istedet (mentalt) på fine ting til boligen. Måske min forstærkede trang til at kaste mig over boligprojekter hænger sammen med, at jeg lige nu ikke har mulighed for at gøre det på grund af min midlertidige boligsituation. Et tilfælde af ‘jeg-vil-kun-have-det, jeg-ikke-kan-få’, som det er ret typisk mig at blive ramt af. Hvor jeg tidligere har været temmelig god til at give efter for de tilfælde, prøver jeg lige at blive lidt bedre til ikke at slå til på alle mine impulsive ideer, og i første omgang nøjes jeg derfor med at drømme om alle Ferm Livings pæne forårsnyheder istedet. 

    Kommenter