Hverdagsliv

TRAVELLING // PÅSKEFERIE PÅ SRI LANKA

21. januar 2016

sri-lanka

Tusind tak for jeres mange anbefalinger til mit rejsedrømme indlæg for nogle uger siden. Årets første ferieplaner er nu i hus. Og vi skal tilbringe påskeferien på Sri Lanka. 

Det bliver min første gang i Asien og jeg glæder mig så vanvittigt meget til at opleve den del af verden. I var mange der også anbefalede Bali, og det har virkelig været et tæt løb mellem de to. I sidste ende faldt valget dog på Sri Lanka, da vi dels håber, vi kan få en mere uspoleret lokaloplevelse her og dels fordi både flytider og priser passede bedre.

Vi kommer til at have 10 hele dage der, og selvom det ikke er nok til at opleve hele øen, så planlægger vi alligevel at komme en del rundt, og jeg glæder mig til at dykke ned i rejsetips og anbefalinger. Derfor må I endelig skrive, hvis I har været på Sri Lanka og har tips og tricks at dele ud af. Planen er at nå omkring Adam’s Peak, videre til Kandy og derfra toget til Ella og videre til Yala nationalparken for at slutte i områderne omkring Mirissa og Galle inden vi tager turen tilbage til Colombo.

55 dage og 5 timer til afgang. Men hvem tæller? 😉

 • Reply
  Ida
  21. januar 2016 at 9:38

  Jeg har aldrig været der, men gal det lyder lækkert!!
  Og en tur til Bali.. Det gad jeg godt 🙂

  • Reply
   merimeri
   24. januar 2016 at 17:42

   Jeg er også allerede helt forelsket i øen blot ved at kigge på billeder 😉 Og forhåbentlig vi får anledning til at besøge Bali en anden god gang.

Kommenter