Et godt tip

LOVE STORIES LITTLE LACES

19. januar 2016

love-stories-lingeriII 1 LOVE STORIES LOVE LACE BRA II 2 LOVE STORIES WILD ROSE BRIEFS II 3 LOVE STORIES SHOWGIRL BRA II 4 LOVE STORIES LOLITA BRIEFS II 5 LOVE STORIES DARLING BRA II 6 MAGASIN BIRGITTE BRIEFS II

Jeg har kaster min kærlighed over Love Stories, som laver det fineste lingeri til rimelige priser. Trekantsbh’er fungerer bedst til mig og min relativt lille barm og der er efterhånden rigtig mange fine bh’er at vælge imellem – særligt disse tre, som jeg ikke ville have spor imod at klikke hjem. Og de fine blondetrusser nu jeg er igang, haha. For mig er det nemlig mindst lige så vigtigt, at jeg føler mig velklædt inderst som yderst, og lækkert lingeri giver altid lige lidt ekstra på selvtillidskontoen. 

 Ovenstående er alle at finde i min webshop, hvor der desuden lige nu er 30% rabat på Love Stories.

Reklame. Indlægget indeholder links til min egen webshop.

 • Reply
  Lullumut
  19. januar 2016 at 14:36

  Det er det lækreste undertøj 🙂 Desværre har jeg brug for noget mere bh støtte.. Ellers var jeg klart hoppet på det 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   19. januar 2016 at 20:42

   Ja det er lidt ulempen ved denne type BH’er. Der er ikke meget støtte at komme efter 🙁

   • Reply
    Lullumut
    20. januar 2016 at 10:33

    Nej, og jeg bruger endda kun b størrelse. Men til gengæld kan jeg anbefale Lulu fra Femilet. De har nemlig let støtte, så barmen ikke hopper rundt, og er samtidig mega fine.

    • Reply
     merimeri
     24. januar 2016 at 17:44

     Har lige kigget Lulu fra Femilet, som du nævner, og det er virkelig en smuk BH. Den vil jeg have in mente, næste gang der skal skiftes ud i undertøjsskuffen.

 • Reply
  Ida
  19. januar 2016 at 17:01

  Hvor er de bare fine!! Frygter at mine bryster er for store til sådan nogle BHér. Men øv de er fine 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   19. januar 2016 at 20:39

   Årh ja, det kan man desværre godt frygte, for min erfaring siger mig også, at trekantsbh’erne er bedst til en ikke alt for stor barm. En lille C-skål vil jeg dog fx sagtens mene kan gå.

 • Reply
  Mette
  19. januar 2016 at 20:43

  Hej

  Jeg vil bare lige gøre dig opmærksom på reglerne for reklame på blogs, for ifølge dem bør dette indlæg være tydeligt mærket som reklame: http://www.forbrugerombudsmanden.dk/Sager-og-praksis/Ofte-stillede-spoergsmaal-om-markedsfoering/Spoergsmaal-og-svar-om-skjult-reklame

  Mvh Mette

  • Reply
   infashionwebelieve
   19. januar 2016 at 20:57

   Hej Mette. Tak fordi du gør opmærksom på dette. Disse opdaterede retningslinjer vil jeg naturligvis sørge for at tage højde for i mine indlæg fremadrettet.

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  20. januar 2016 at 18:23

  De laver så smukt noget undertøj. Jeg er helt vild med det 😀

  • Reply
   merimeri
   24. januar 2016 at 17:46

   Jeg synes virkelig også det er fint. Og fristelsen er ikke blevet mindre af, at der nu er 40% rabat på udvalget 😉

Kommenter