Det har jeg på

WHAT I WEAR // EFTERÅRSLIV

21. oktober 2015

181015II SUIT COAT II H&M CASHMERE KNIT II H&M LACE DRESS II PROENZA SCHOULER PS1 BAG II OTHER STORIES LACE-UP FLATS II

Det er min sidste fridag, inden jeg i morgen starter hos Momondo, og jeg har planer om at tilbringe det meste af dagen i nattøj. Præcis ligesom jeg gjorde med dette outfit i lørdags. Blondekjolen er nemlig min natkjole fra H&M, som jeg besluttede at forcere det meste af lørdagen i. Med lidt god vilje tænkte jeg nemlig, at den sagtens kunne godtages som passende weekendtøj, tilsat strømpebukser og en blød og rar strik.

Tror jeg vil kombinere min onsdag i nattøj med dyner i sofaen og serier på Netflix. Har I en eller anden feelgood komedie, som I kan anbefale? Lidt á la Modern Family måske, hvor man ikke behøver anstrenge sig alt for meget, for at kunne følge med. Dét kunne jeg godt være i humør til i dag.

 • Reply
  Camilla // Colombe de la paix
  21. oktober 2015 at 11:52

  Super fint outfit! 🙂 Jeg ville ønske, at jeg kunne bruge dagen med dyne og HBO. Desværre står den på lektier hele dagen.

  • Reply
   infashionwebelieve
   21. oktober 2015 at 17:41

   Årh ja, de skal jo også passes. Håber du har tændt et par stearinlys og lavet en god kande te eller kaffe, for at gøre lektielæsningen lidt hyggeligere 🙂

 • Reply
  Anne
  21. oktober 2015 at 15:39

  Hvor ser du fin ud 🙂 Hvad størrelse har du jakken i? Den er virkelig flot!

  • Reply
   infashionwebelieve
   21. oktober 2015 at 17:40

   Tak Anne, du kan også tro, at jeg er glad for den. Jeg har taget den i en str. 36, og jeg synes den er meget svarende i størrelsen 🙂

 • Reply
  S
  21. oktober 2015 at 19:03

  Grace & Frankie på Netflix er en ret sød, sjov serie, man ikke behøver tænke alt for meget over 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   21. oktober 2015 at 19:05

   Fedt, dén må jeg give et skud. Tak for tippet 🙂

Kommenter