På ønskelisten

TRE JEG KAN LI’ // NAVY FRAKKER

22. oktober 2015

navy-coats-fallII 1. MOSS COPENHAGEN NAVY COAT II 2. COS NAVY COAT II 3. SAMSØE SAMSØE NAVY COAT II

Vi nærmer os den tid på året, hvor frakken er den mest brugte genstand i garderoben, og ligesom det har irriteret mig de forgangne år, så kan jeg også allerede nu mærke irritationen over at have den samme frakke på hver evig eneste dag, nærme sig. Det bliver bare så kedeligt, kender I det?

Derfor gad jeg godt føje endnu en frakke til samlingen, så der var lidt at vælge mellem. Det skulle være en mørkeblå en af slagsen, og jeg har ledt lidt rundt på nettet for at finde en favorit. Foreløbigt har jeg fået kogt udvalget ned til disse tre, som alle tre lever op til kravet om, at frakken skal have et smalt snit, være i glat uld og lukkes med knapper. Hvilken er jeres favorit? Og hvor mange frakker har I mon at vælge imellem?

 • Reply
  Mette / StyleStories
  22. oktober 2015 at 9:32

  Jeg har ret mange jakker og frakker, for jeg synes nemlig også det er så kedeligt at skulle gå i den samme hver dag i et halvt år. I Danmark er jakken jo en fast del af vores beklædning det meste af året, så den er en del af mit outfit på samme måde som alt andet.

  Jeg har dog ikke en mørkeblå frakke, og det drømmer jeg også om, for det er bare så elegant en farve, og et super alternativ til sort. Jeg synes 2’eren er virkelig flot.

  • Reply
   infashionwebelieve
   23. oktober 2015 at 8:19

   Lyder til vi har det lidt på samme måde – og du har altså også en misundelsesværdig frakkesamling, som jeg ofte kaste lange blikke efter på bloggen 😉

   Tror min favorit er 3’eren, men altså .. de måtte da alle sammen gerne flytte ind hos mig 😉

Kommenter