På ønskelisten

GOING 27 // FØDSELSDAGSØNSKER

6. september 2015

birthday-wishes-2015II 1. JUST SPOTTED PLAKAT II 2. SAYSKY TIGHTS II 3. H. SKALM P. KRUKKE II 4. H. SKJALM P. KRUKKE II 5. FERM LIVING SALATBESTIK II 6. CLEAN PARFUME II 7. EBAY KALENDER II 8. BROSTE COPENHAGEN TALLERKEN II 9. CLINIQUE ALL ABOUT EYES SERUM II 10. HAY URTEPOTTE II 11. JUST SPOTTED PLAKAT II

Jeg fylder 27 på lørdag og selvom fødselsdagsforventningerne er druknet lidt i lejlighedsprojektet, så har jeg ikke kunne se mig fri for at føje lidt til ønskesedlen. Tror aldrig det kommer til at ske, at jeg ikke kan finde noget at ønske mig 😉
I øvrigt er det helt perfekt, at have fødselsdag kort tid efter man er flyttet i nyt, da man så kan finde på et væld af ting, man pludselig mangler. For mit vedkommende er det nye plakater til en billedvæg over sofaen, urtepotter til vores mange kaktuser, det fineste guldbelagte salatbestik og krukker fra H. Skjalm P. Sidstnævnte kan man aldrig få for mange af (om min kæreste er enig i det synspunkt, er en anden diskussion). Der er også kommet lidt ego-ting på listen. Et par nye tights, aller helst fra Saysky, hvis kvalitet virker helt perfekt. Derudover også lidt nyt på skønhedsfronten. Har fået en prøve på Cliniques All about eyes serum, som jeg har været så begejstret for, at jeg bliver nødt til at have den fullsize. Derudover Cleans Air-parfume og en ny kalender. Synes denne i pastel pink er noget så fin!

 • Reply
  Camilla // Colombe de la paix
  6. september 2015 at 11:19

  Fine ønsker – jeg håber, at du får noget af det, som du ønsker dig 🙂

 • Reply
  Ida
  13. september 2015 at 21:16

  Rigtig rigtig gode ønsker og håber at du har haft så dejlig en dag 🙂
  Jeg har AIR parfumen og den er så så SÅ god!!

  • Reply
   infashionwebelieve
   21. september 2015 at 16:19

   Juhuu, jeg fik AIR parfumen, og den kan jeg godt forstå, at du er glad for. Den er virkelig god ja!

Kommenter