Hverdagsliv

LØRDAGSLIV

24. oktober 2015

bakedtomato-soup

En sjælden lørdagsupdate herfra, men sådan et efterårs-hygge-vejr, som vi i hvert fald i København har i dag, er oplagt blogvejr, og jeg har derfor slået mig ned foran computeren, mens Mads sidder ved siden af og skriver speciale.

Jeg havde jo første dag hos momondo i torsdags, og med hovedet sprængfyldt med nye indtryk, lidt flade batterier og en forkølelse, der ikke helt vil slippe sit tag i mig, trængte jeg i den grad til lørdagsliv uden planer. Sådan en dag kan jeg virkelig godt lide engang imellem.

Det lykkedes os (nok primært en stor bedrift for mit vedkommende, haha) at sove helt til halv ni i morges, hvilket jeg ikke kan huske hvornår sidst er sket, så ja, søvn var tiltrængt. Derefter smuttede vi i fitness inden vi på tilbagevejen hentede morgenbrød og lidt syndigt on the side. Det er jo weekend. Resten af dagen er indtil videre gået med oprydning og rengøring, hvilket på sin egen lidt sære måde er afslappende, og så har vi indtaget denne vanvittigt lækre, bagte tomatsuppe inspireret af denne opskrift fra Vanløse Blues.  Nu vil jeg få forberedt lidt til bloggen de kommende dage. På det punkt kan jeg godt mærke, at jeg skal have fundet ind i en ny rytme, der passer bedre til fuldtidsjob og de længere dage væk hjemmfra.

Håber også, at I nyder weekenden derude?

 • Reply
  Kirstine
  24. oktober 2015 at 21:32

  Dejligt med sådan en lørdag <3 Må jeg spørge, hvad du træner, når du træner?
  Jeg har også haft en stille og rolig dag, har langt om længe haft en weekend uden planer, og dét er altså rart midt i et hektisk studieliv 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   25. oktober 2015 at 11:54

   Det må du i hvert fald 🙂
   Jeg træner en blanding mellem holdtræning i Fitnessdk, styrke og cardiotræning med egen vægt og maskiner og så løbetræning i det fri. Træner typisk 4-5 gange om ugen med en blanding af de tre “discipliner”, så nogle dage ca. 45 min. og andre gange en time. Når jeg er på holdtræning, så er det enten til bodyattack, som er mit favorithold, eller cxworx.
   Skønt at du også har kunne nyde en stille og rolig weekend, dém skal man altså unde sig selv engang imellem. Knus til dig

 • Reply
  infashionwebelieve
  25. oktober 2015 at 11:50

  Det må du i hvert fald 🙂
  Jeg træner en blanding mellem holdtræning i Fitnessdk, styrke og cardiotræning med egen vægt og maskiner og så løbetræning i det fri. Træner typisk 4-5 gange om ugen med en blanding af de tre “discipliner”, så nogle dage ca. 45 min. og andre gange en time. Når jeg er på holdtræning, så er det enten til bodyattack, som er mit favorithold, eller cxworx.
  Skønt at du også har kunne nyde en stille og rolig weekend, dém skal man altså unde sig selv engang imellem. Knus til dig

Kommenter