Det har jeg på

GENFUNDEN KAPPEKÆRLIGHED OG LIDT OM ET KROPSKOMPLEKS

25. oktober 2015

outfit-241015II H&M FRINGE CAPE II RIVER ISLAND BODY CON RIB DRESS II PROENZA SCHOULER PS1 BAG II OTHER STORIES LACE-UP FLATS (SIMILAR HERE) II

Udover at have travlt med at lave ingenting igår, så fik jeg også lokket min kæreste med ud at skyde et dagens. Det er med at udnytte weekenden, hvor det er lyst nok til at få taget dagens. Jeg havde taget min bodycon kjole fra River Island på, som vidst ikke har været vist i aktion herinde før, parret med sidste vinters store kærlighed: frynsekappen. Kan ikke helt bestemme mig for, hvorvidt den egentlig er god til mig eller om jeg kommer til at se større ud end jeg er, hvilket nok også er forklaringen på, hvorfor den ikke har været i brug i år endnu.

Og apropos det med at føle sig stor. Jeg har det meste af mine teenageår og i starten af 20’erne ærgret mig over mine brede hofter og well, min noget runde numse, som jeg synes så skør ud til min forholdsvis smalle talje. Men her i mine sene 20’ere er det som om, jeg er begyndt at slappe meget mere af med min krop. Den står ligesom heller ikke rigtig til at ændre. Købet af bodycon kjolen her, som må siges  i den grad at sætte fokus på netop talje, hofte og numse, er nok også et bevis på, at jeg er klar til at embrace min krop som den er. Voksenpoint!

 • Reply
  Ida
  25. oktober 2015 at 9:02

  Den er så lækker til tid den kjole og den viser din talje så fint 🙂
  Og dejligt at du har fundet kappaen frem igen 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   27. oktober 2015 at 12:55

   Du er sød som altid Ida. Tak <3

 • Reply
  Mette / StyleStories
  25. oktober 2015 at 16:19

  Det er da vist kun dig selv, der har bemærket det, hehe, du har en superflot krop!

  • Reply
   infashionwebelieve
   27. oktober 2015 at 12:55

   Det har du helt sikkert ret i. Men er det ikke gerne altid sådan 😉 Man har det lidt med at stirre solen sort på egne “fejl” – fejl som andre med garanti ikke ser.

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  6. november 2015 at 21:27

  Jeg synes du ser fantastisk ud! Og kjolen klæder dig vildt godt. Synes ikke kappen gør dig stor, er helt vild med den 🙂

Kommenter