Hverdagsliv

Sequins on a saturday

7. oktober 2012

Monki coat / Stig P jersey / H&M; skirt / Asos boots

Lørdag stod for mit vedkommende på stor familiefødselsdag, og jeg havde i dagens anledning iført mig palietter. Det er ikke så ofte de bliver luftet, mest af alt fordi jeg synes det kan være svært at finde en passende anledning. Til hverdag føler jeg mig ofte lidt overdressed hvis jeg fx sidder til en forelæsning mandag morgen iført palietskrud og min arbejdsplads er tilpas konservativ til at det nok heller ikke ville vække begejstring der 😉 Men igår skulle det altså være, og for at lave overgangen til det pyntede lidt for blid, så parrede jeg den med flade støvler og basic jersey. Kontraster længe leve!
Håber I alle har haft en dejlig weekend.
 • Reply
  Pixels og Poesi
  8. oktober 2012 at 10:40

  Med tilpas kontrast som her synes jeg sagtens det kan fungere – også til hverdag. Du kunne evt. prøve at kombinere med matte støvler og en sweater.

 • Reply
  Carina Trinhammer
  8. oktober 2012 at 11:43

  Skide lækkert outfit, jeg er fan af nederdelen!! 🙂

 • Reply
  Line S.
  8. oktober 2012 at 15:13

  I er altså nogle søde damer, er I! Og fedt med styling-tip, det vil jeg da prøve af næste gang nederdelen skal luftes. Tror du har ret med at det vil være ret fin med en stor sweater til, for at skabe endnu mere kontrast til det fine.

Kommenter