Hverdagsliv

Blackout

17. september 2012

Vila coat / Yvonne Koné bumbag / Designers Remix dress / Topshop pants / Topshop loafers / Marc Jacobs watch / YSL arty ring

Aktuelt dagens fra idag, hvor jeg har haft min nye kjole fra Designers Remix på. Den er fantastisk, og mere eller mindre alt det jeg har drømt om til den perfekte sorte efterårskjole. Vi skal nok blive glade sammen, kjolen og jeg. Ville også lige vise jer min nye neglelak. Den er fra O.P.I og hedder Dating a Royal. Synes koboltblå negle er en ret lækker kontrast til et helt sort outfit.

Dagen idag har indtil videre stået på arbejde, og om lidt vil jeg tage ud og drikke kaffe med denne søde dame. Aftenen skal bruges på at skrive et oplæg til studiet, som jeg har fået udskudt hele weekenden, og så er der nyt afsnit af Greys, som jeg passende kan oversprings-handle med

Hav en dejlig dag skønne mennesker!
 • Reply
  Carina Trinhammer
  18. september 2012 at 19:38

  Jeg er godt nok vild med den jakke, altså. Stod så sent som i lørdags og prøvede den på… Endte dog med at købe den sorte jakke fra Monki. Måske jeg har fortrudt nu! 😉

 • Reply
  Line S.
  19. september 2012 at 8:44

  Det var faktisk første gang jeg havde den på, men tror også nok jeg skal blive rigtig glad for den. Den sorte er dog nok, efter min mening, mest brugbar, så hvis jeg kun skulle have købt den ene af dem, så havde det nok være den sorte fra Monki.

Kommenter