outfit inspiration

9 KJOLER TIL JULEFROKOSTEN TIL UNDER 500KR

11. november 2016

kjoler-til-julefrokostII 1 TOPSHOP GRØN GRLIMMERKJOLE 326kr II 2 TOPSHOP KJOLE 326kr II 3 TOPSHOP GLIMMERKJOLE 460kr II 4 H&M ONE SHOULDER GLIMMERKJOLE 349kr II 5 MANGO HALTERNECK KJOLE 269kr II 6 H&M VELOURKJOLE 299kr II 7 MANGO FLÆSEKJOLE 199kr II 8 H&M ONE SHOULDER VELOURKJOLE  349kr II 9 TOPSHOP NAVY GLIMMERKJOLE 376kr II

Højsæsonen for tøjkriser venter lige rundt om hjørnet. Den tid på året, hvor der skal findes det helt rigtige outfit til julefrokosten, juleaften og nytårsaften. Og jeg er garanteret ikke den eneste som allerede er begyndt at stresse lidt over de mange weekender som kræver et festligt outfit?

Derfor prøver jeg lige at være lidt på forkant med situationen i år, og har kigget mine favorit highstreet shops igennem for gode bud på årets festkjole. Og jeg synes faktisk, at disse 9 kjoler er ret fine bud.

I år må der gerne være lidt glamour over kjolen;  tænk velour, glimmer, metallic, dybblå, mørkegrønne og bærfarvede nuancer og du vil være på rette vej. Årets første julefrokost falder for mit vedkommende den 2. december, hvor arbejdet inviterer til julefest med ‘Casino Royale’ som tema. Der bliver altid gjort ret meget ud af dresscoden, så jeg tænker at gå all in som Bond babe, og one shoulder glimmerkjolen og den mørkeblå flæsekjole er derfor blevet klikket hjem, som et par første mulige kandidater til årets julekjole. 

Har I fundet årets julefrokostoutfit?

Kommenter