I garderoben

NEWEST ARM CANDY

17. juni 2016

image image

Jeg har været trofast fan af Daniel Wellington, siden jeg sidste år kunne føje dette ur til min smykkesamling, og antallet af dage, hvor uret ikke har været på, kan tælles på meget få hænder. Da jeg forleden fik muligheden for at føje endnu et Daniel Wellington ur til samlingen, var jeg derfor heller ikke længe om at takke ja. Sagen er nemlig den, at jeg i noget tid har drømt om et klassisk ur med sort læderrem for af aflaste det andet ur lidt. 

Valget faldt på Classic Reading modellen med rosaguld urkasse, som jeg synes, giver en ret fin kontrast til mine sølvsmykker.

Højsæsonen for studenter- og kandidatfester står for døren, og fordi Daniel Wellington er et godt ur i mellemprisklassen (priser fra 895kr), er et ur herfra en oplagt gaveide. Foruden online, forhandles urene også i en del butikker rund om i landet, og du kan finde den nærmeste forhandler her.

 • Reply
  Karina
  17. juni 2016 at 19:06

  Hvor er det altså bare pænt 😉

  • Reply
   merimeri
   19. juni 2016 at 22:14

   Tak søde, er også helt vildt glad for det 🙂

 • Reply
  Katrine
  22. juni 2016 at 20:15

  Det er helt vildt smukt 🙂

  • Reply
   merimeri
   26. juni 2016 at 21:44

   Helt enig. Daniel Wellington kan altså noget, når det kommer til ure!

Kommenter