Et godt tip

WEEKENDFAVORIT // BRUNCH PÅ SIDECAR

16. juni 2016

IMG_8111IMG_8208IMG_8209Weekenden venter lige rundt om hjørnet, og bor du i København, skal du overveje, om ikke du skal spise weekendbrunch på Sidecar på Nørrebro. Det gjorde jeg i søndags og stedet er i den grad en anbefaling værd.

For 149kr får man den lækreste (og yderst fotogene) brunch med alt hvad hjertet begærer; charcuteri, skyr med granola, lakserillette, frisk frugt, miniature wienerbrød, avokadomadder, økologisk røræg og pølser, amerikanske pandekager, forskellige salater og lækkert brød. En omgang, der i min optik, næsten er på højde med MASH’s brunch, hvilket ellers er i en liga for sig.

Jeg har efterhånden været på Sidecar nogle gange, både til deres weekendbrunch eller for at nyde streetfood aktøren MAOBAOs takeover af køkkenet på Sidecar, og jeg er lige begejstret hver gang. For den vedkommende og venlige betjening, den uformelle stemning og ikke mindst for maden, som aldrig skuffer. Sidecar, jeg glæder mig allerede til næste besøg – og du bør gøre det samme.

    Kommenter