Et godt tip På ønskelisten

ZALANDO DISCOUNT CODE

12. februar 2015

zalando-discount-code

 

Adlinks: // 1 TEE American Vintage // 2 SHOES Filipa K  // 3 TUNIC Whyred  // 4 PENCIL SKIRT Zalando // 5 KNIT Selected Femme
// 6 FLORAL BLOUSE Vila // 7 STAN SMITHS Adias // 8 SUEDE SKIRT Selected Femme // 9 FLORAL PANTS Vila  // 10  LACE BLOUSE Vila // 11 CLUTCH Zign // 12  MULES Manas Design // 13 KNIT Noisy May

I anledning af valentines har jeg fået lov at forkæle jer med en lille valentines treat. En rabatkode der giver 15 % rabat hos Zalando. Den slags kan man altid bruge,  især her i starten af en ny sæson hvor det vrimler med lækre nyheder.
Jeg har fundet mine favoritter, og som I kan se, havde jeg svært ved at begrænse mig, da først jeg kom i gang. Overvejer seriøst at slå til på de evigt populære Stan Smiths, den seje clutch (elsker Hands Off tagget) og den sorte ruskindsnederdel.

Brug koden VALZALFEB ved checkout. Koden gælder fra i dag og til og med på søndag den 15. februar og ved køb for minimum 1000 kr.
Find hele udvalget her.

XX

Good news, girls. To celebrate valentines I have got the opportunity to pamper you with a little valentines treat. A 15% discount code for Zalando. I have found my (many) favorites and is seriously considering the ever popular Stan Smiths, the cool clutch (love the Hands Off tag) and the black suede leather skirt.

Use the code VALZALFEB at checkout. The code is valid from today and until sunday, when you spend more than 1000 DKK.
Happy shopping!

 • Reply
  Ditte Blog
  12. februar 2015 at 8:33

  Jeg er også blevet hooked på Stan Smith men kan ikke beslutte mig for farven bagpå. Min første tanke var at de selvf skulle være sorte, men Pinterest har givet mig noget at tænke over :b

  • Reply
   infashionwebelieve
   13. februar 2015 at 17:48

   Kan man også få dem i sort?? Jeg troede faktisk kun man kunne vælge imellem Grøn eller Navy i de klassiske, men hvis man også kan få sort, så bliver jeg da også pludselig helt i tvivl 😉

   • Reply
    Ditte Blog
    16. februar 2015 at 8:55

    Ej du har ret, de er navy og ikke sorte. Det er mig der har kigget forkert 😉
    Jeg har klikket dem hjem i grøn nu 🙂

 • Reply
  Camilla - Scent of Fashion
  12. februar 2015 at 10:05

  elsker 5 og 13! og Stan Smiths!

  • Reply
   infashionwebelieve
   13. februar 2015 at 17:50

   Jeg elsker nærmest det hele, så lige nu kunne jeg godt bruge et pengetræ – eller en mere gavmild bankrådgiver 😉

 • Reply
  Ida
  12. februar 2015 at 15:19

  Søde Line pigen, tror du måske at det er muligt at du har lyst til at lave et indlæg med frakker. Jeg mangler en frakke der går til midt på knæet, men synes at det er så svært at finde en. Og du er altid så inspirerende og god til at finde noget ‘must have’ 🙂
  Kun hvis du har lyst 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   13. februar 2015 at 17:50

   Dét var da en god ide søde Ida. Jeg skriver det på indlægs to-do’en. Er det en frakke her til forår/sommer du mangler?

Kommenter