På ønskelisten

ON MY WISHLIST // PROENZA SCHOULER PS11 MINI CLASSIC

3. december 2015

proenza-scholer-ps11-mini-classic

II PROENZA SCHOULER PS11 MINI CLASSIC NAVY BAG II

Når én taskedrøm er indfriet, så har en ny med at melde sin ankomst. Således også hos mig, og den seneste tid er jeg altså blevet af den overbevisning, at jeg vil have svært ved at leve uden en PS11 Mini Classic fra Proenza Schouler.

Suk, jeg synes den er pæn, og har da også en gang eller to været forbi Illum for liiige at pille lidt ved den, haha. Jeg er stadig sindsygt glad for min PS1 taske fra samme mærke, som jeg vil tro, at jeg har haft i brug fem ud af ugens syv dage, siden den blev købt sidste forår. Men jeg mangler stadig en mindre taske og gerne en med skulderrem, da en clutch trods alt ikke er særlig praktisk. Og mit bud på den perfekte af slagsen er altså for tiden PS11’eren. Kan I lide den?

Sort ville selvfølgelig nok være det mest klassiske valg, men da jeg allerede har en sort taske fra samme mærke, ville jeg vælge denne i den koboltblå farve, som stadig er enormt klassisk, men alligevel lidt sjovere end den sorte.

  • Reply
    Ida
    3. december 2015 at 7:04

    Den er virkelig fin og jeg kan godt forstå at du er mest til den blå farve.
    Jeg er også alt for god til at vælge sort, men drømmer faktisk lidt om en rød taske 🙂

Kommenter