Boligindretning

LIVING // BATHROOM DECORATION

4. december 2015

bathroom-decoration

II 1 MERAKI BODY WASH II 2 MERAKI HAND LOTION II 3 HAY GYM HOOK KROG II 4 H&M LYS II 5 MAGASIN HÅNDKLÆDER II 6 MERAKI BODY OIL II 7 BOLIA MARMORBAKKE II 8  FERM LIVING TOILETRULLEHOLDER II

Når vi køber nips og dimser den derhjemme, så er det ofte i alle andre rum end badeværelset. Og det er en skam, for der findes virkelig mange fine ting, der ret nemt kan pifte badeværelset op og som ikke koster alverden. Derudover er det også lidt en luksusfølelse at gøre sit badeværelse lækkert og rart – uanset om man har et københavnerbadeværelse på 1 kvm eller er heldig at have lidt mere plads at slå sig løs på.

Lækre håndklæde, en flot sæbedispenser, en lille vase med friske eucalyptusgrene, et duftlys og pæne knager til håndklæder og toiletrulleholder; jeg har her samlet 8 bud på uundværligheder, hvis du vil pifte badeværelset lidt op.

  • Reply
    Katrine Guldbæk
    4. december 2015 at 20:21

    Toiletpapirholderen er virkelig fin. Hvis jeg ikke boede til leje, vil jeg helt sikkert have skrevet den på ønskelisten 🙂

Kommenter