Hverdagsliv

If only

7. november 2012
Inspiration er en farlig størrelse, især når man har en tendens til at ville have nærmest alt man forelsker sig i. Ikke desto mindre så jeg den fineste, fineste pige/kvinde/dame (?) inde i byen igår i et outfit á la ovenstående, og hun så fantastisk ud! Meget simpelt outfit egentlig, men hun så simpelthen så chic ud i strutskørt og en casual strik. Mit bud på sættet blev med en angorastrik fra A.P.C, nederdel fra Designers Remix, støvler fra Acne (but of course) og Rika taske. Rika-tasken er det eneste fra sættet jeg rent faktisk selv kan byde ind med, men det burde være muligt at finde nogle billigere alternativer på ovenstående i alskens highstreet.
Se links til hvor tingene kan købes her 
 • Reply
  Pixels og Poesi
  7. november 2012 at 17:50

  Sådan et set kunne jeg også godt tænke mig at hoppe i. Sommetider er de mest enkle sammensætninger de bedste.

 • Reply
  Line S.
  7. november 2012 at 17:52

  Hørt! Synes jeg også man med alderen er blevet mere og mere bevidst om. Avanceret er altså sjældent lig med komfort!

Kommenter