Det har jeg på Hverdagsliv

TILBAGE FORAN KAMERAET

16. maj 2020

II & OTHER STORIES JAKKE II VINTAGE KJOLE II ARKET JEANS II BECKSÖNDERGAARD STRØMPER II CECILIE BAHNSEN SANDALER II PICO HÅRBØJLE II VRS TASKE II

Det er knap fem måneder siden, jeg sidst har stået foran kameraet for at få foreviget dagens outfit. Så længe tror jeg aldrig, der er gået mellem mine outfit indlæg før! Jeg har ganske simpelt ikke kunne finde motivationen for det. En blanding af corona-tilstande og manglende behov for at vise mig selv frem i de rammer. Men nu kan jeg mærke, at jeg har lyst at dele lidt ud af min garderobe igen. At jeg er inspireret, også på den front. Således lokkede jeg forleden Mads til at skyde et par (her forstås så klart at vi har at gøre med en enorm underdrivelse, eftersom der altid ligger 100+ billeder af mig og mit tøj på min kamerarulle, inden seancen er færdig) billeder, som vi var ude på en formiddagsgåtur. Jeg i mine nye smukke sandaler fra Cecilie Bahnsen, som jeg har været så usandsynligt heldig at få i mors dags gave af Nola og Mads. De er lige så meget for meget, som gaven i sig selv var det. På den gode måde selvfølgelig, og jeg elsker at iføre mig dem, for man kan altså ikke blive andet end glad af at finde sine fødder oversået med blå perleblomster, når man kigger ned.

Er I ellers kommet godt fra land her på weekendens første dag?

Ovenpå en skuffelse af dimensioner, da vi igår blev ringet op med besked fra mægler om, at sælger desværre var gået videre med en anden køber, har vi sat alle sejl ind på kun at få det bedste ud af weekenden herfra. Således gjorde vi de ting igår, vi havde håbet, at kunne gøre som en anledning til at fejre, at sommerhusdrømmen nu blev indfriet. Drak store fredagsdrinks og spiste sushi i sofaen, som Nola var puttet. Og glædede os over alle de søde og kærlige hep, der kom vores vej på min Instagram, som jeg delte vores skuffelse. Hold fast jeg er heldig med alle jer der følger med!

I dag er startet godt. Med croissanter og savnede mødregruppe-veninder på legepladsen, og resten af dagen skal bare gå at med at nusse rundt sammen med Mads og Nola. I morgen skal vi formiddagshygge med et vennepar og deres skønne unger, og om eftermiddagen skal jeg ud og gå med en veninde. Lutter gode weekendsager altså. Og ind imellem det, skal vi trawle nettet tyndt for sommerhuse. Der er ikke noget, der får en til at indse, at det er dét her vi vil, som skuffelsen over at en chance blev misset. Så, sommerhusjagten er intensiveret og vi håber, at vi snart bliver forelskede på ny. Indtil nu har vi kigget sommerhuse i Odsherred (området omkring Vig), Rågeleje, Dronningmølle og Rødvig, men vi må også erkende, at det er de områder, interessen lige nu lader til at være særligt stor i, og vi vil derfor gerne kigge lidt bredere. Måske I kender til gode sommerhusområder med max en times køretur fra centrum? Lige nu har vi kig på noget omkring Isefjorden, men vi har absolut intet forhold til det område og ved ikke, om der er hyggeligt, så det må komme an på en prøve. Sommerhuset i sig selvfølgelig er selvfølgelig det vigtigste, men det betyder også en del for os, at huset ligger i et hyggeligt område. Og i den ideelle verden med ikke alt for langt til badestrand og lokalt indkøb. Ønsker er der nok af, som I kan fornemme. Aller størst er ønsket dog om, at det skal lykkes os. Snart.

 • Reply
  Anette
  16. maj 2020 at 15:42

  Jeg er vokset op i Asserbo/Liseleje. Det kan jeg på det varmeste anbefale. Simpelthen et af de skønneste steder at bo. Jeg drømmer om selv at få et sommerhus der en dag 😍

  • Reply
   merimeri
   17. maj 2020 at 21:00

   Sikke et dejligt tip Anette. Der har vi slet ikke haft tanke til at kigge, men det vil vi da straks gøre!

 • Reply
  L.
  16. maj 2020 at 18:54

  Jeg er også vokset op i Halsnæs, om sommerhusområderne omkring Store Havelse, Kregme, Asserbo og især Liseleje (og Hundested) vil jeg også anbefale 😊

  • Reply
   merimeri
   17. maj 2020 at 21:04

   Dejligt med så mange anbefalinger. Vi vil straks tjekke husene i områderne ud!

 • Reply
  Karin
  16. maj 2020 at 23:49

  Sjællands odde, vand på begge sider….. og den bedste fiskemand ved havnebyen….. dog er det stenstrand..vores strand ligger 2 min fra vandet…. og det havde vi ikke råd til andre steder….. har også hørt telsamarklyng skulle være skønt

  • Reply
   merimeri
   17. maj 2020 at 21:13

   Sjællands Odde er virkelig skønt, men fra Vesterbro vil det desværre tage os fem kvarter, hvis ikke mere med fredagstrafikken ud af byen, og vi vil gerne holde os på max en time fra byen for at kunne få mest muligt glæde af det. Områderne generelt omkring Højby (Ellinge Lyng, Gudmindrup Lyng og Tengslamark Lyng) kigger vi også i, men efterspørgslen efter de gode huse her er desværre stor.

Kommenter