Det har jeg på

OOTD: HONG KONG STYLE

19. november 2017

img_5674 img_5675

II KJOLE VERO MODA II STRØMPER ARKET II TASKE PROENZA SCHOULER II HALSKÆDE TRINE TUXEN II

Hej venner, en søndagshilsen fra Hong Kong. Det er sidst på eftermiddagen her i HK og vi er lige landet på hotellet, klar til at hvile fødderne lidt, inden den står på latenight shopping, street baos og søndagsdrink på et lokalt ginoteria. Med andre ord, alt er godt her fra ferieland, og vi nyder i den grad byen. Selvom det blot er vores anden dag i byen, er vi fuldstændig forelskede. Overvældet over stemningen og de mange indtryk – alle vores sanser er i den grad på overarbejde, og vi suger det hele til os. 

Efter en 16 timer lang rejse, og blot en  times søvn på turen landede vi igår morges kl 7 HK tid, og den første dag gik derfor mest af alt ud på at holde os vågne til normal tid for at prøve at undgå de værste jetlag. Vi kunne først tjekke ind på hotellet efter frokost, så vi startede ud med at lære det nærmeste af området (vi bor på Hong Island i et cool kvarter der hedder Sheung Wan) at kende, finde noget morgenmad og ellers bare strolle lidt rundt. Derefter hjem og snuppe et par timers søvn, inden vi gik ud for at gå en eftermiddagsdrink og feriens første dim sum. Klokken 21 måtte vi kapitulere og vi røg hjem under dynerne. Og det lykkedes os at sove til halv 9 i morges! Line & Mads vs jetlag 1:0. 

Veludhvilede satte vi i dag kurs mod mainland, hvor vi fik begge fik shoppet seje nye sko på Sneakers Street og jeg fik købt lidt nips på Ladies Market. Og  på vores gåtur hjem langs promenaden og med udsigt til Hong Kong Island skyline lykkedes det mig heldigvis også at lokke Mads til at skyde et par hurtige billeder af mit outfit. Vejret hernede er ret gråt og tåget, men det ligger vidst til byen. Heldigvis er temperaturerne milde og jeg nyder at kunne have bare ben igen. Selvom jeg nok ikke når at få opbygget den store tan inden bikinien kalder på torsdag, haha. 

Nyd søndagen derhjemme. Jeg håber, solen skinner, og at I har givet jer selv fripas til et eller andet søndagslækkert.

    Kommenter