Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

18. december 2018

Nåh men intentionen om et blogindlæg i går blev afløst af et travlt mandagsprogram og en baby der om aftenen pure nægtede at overgive sig til søvnen, overtræthed til trods. Således tog det mig to timer at få hende puttet, og da jeg endelig var lykkedes med det trængte jeg mere til den julebolle, der ventede mig nede i stuen end blogskriblerier og således gik det til, at min en ellers faste mandagsføjleton med små glimt fra ugen der gik i denne omgang er blevet til en tirsdags-ting. Det overlever vi nok.

Til gengæld har jeg en stille tirsdag foran mig i dag, og det skal altså udnyttes til lidt blogtid. Vi har netop overstået Nolas fem måneders undersøgelse og vaccine, og hun klarede det så mega sejt. Et kort øjebliks gråd efterfulgt af et stort kram og et grin. Hun er en sej lille en. Nu sover hun lunt og godt i barnevognen, hvor jeg håber hun tager en god lang lur, eftersom hun besluttede at kalde det for morgen allerede 5:30. Zzzz. I eftermiddag kommer min morbror ind forbi til julegavebyt, og ellers skal jeg bare ud og have klaret de sidste indkøb forud for julefrokosten i mødregruppen i morgen. Som sagt, en stille tirsdag. Og det passer mig storartet!

Sidste uge bød egentlig på en masse rare planer; men som jeg scrollede igennem billedarkivet i går, har jeg tydeligvis været for opslugt af hyggen til at få foreviget dem alle. Nuvel, lidt har også ret, og således kommer her en god håndfuld af sidste uges rarheder.

II Mandag blev jeg overrasket af en veninde, som kom uventet forbi med en omgang mandagskærlighed. En pakke med selvforkælelse og det sødeste kort til at minde om, at vi alle gør det så godt, vi kan, også når det hele i perioder holder lidt hårdt. Sådan en veninde under jeg alle at have i deres liv! II

II Byens bedste mødregruppe på gløgg-turne i Tivoli II

II Jeg har endelig fundet tid at starte på Hella Joofs seneste udgivelse ‘Dage med mildhed, modgang og mirakler‘. Og jeg sluger den råt. Især afsnit om dage, hvor man opfordres til at spise slik en hel dag. Hella har fat i noget II

II For at gøre plads til juletræet i vores stue, er IKEA palmen blevet forvist til vores soveværelse. Og der gør den det virkelig godt, er jeg kommet frem til. Tilfører en form for junglestemning som klæder rummet og den støvgrønne væg. Måske den slet ikke får lov at komme tilbage i stuen igen. Er det ikke også noget med at planter er godt for nattesøvnen? … II

II Træstammedag er yndlingsdag i barselsboblen. Stadig forfalden til den fra Bodenhoffs som ganske berettiget er blevet kåret til byens bedste. Alle 27,5o krone værd! Og det siger ikke så lidt fra en der er så tilpas meget fra provinsen, at jeg er vokset op et sted hvor rundstykker koster en flad femmer, og hvor man ville korse sig, blev man bedt om at betale små 30 kroner for en tørkage II

II Weekendhøjdepunkt; med dyner i sofaen, The Holiday på skærmen (kan streames på HBO), lun te i koppen og dagens julekalender chokolade fra Kinder. Åh hvor jeg glæder mig til juleferie og til at gentage setuppet her II 

 • Reply
  Lotte
  27. januar 2019 at 11:30

  Kære MeriMeri!

  Mon du vil dele navnet på den maling, I har brugt i soveværelset? Smuk farve!!
  Venlige hilsner.

  • Reply
   merimeri
   28. januar 2019 at 10:42

   Det kan du tro, at jeg vil Lotte. Den er fra Jotun og hedder Treasure. Farvekoden er 7628 🙂

Kommenter