Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

2. oktober 2018

Mandagstraditionen om at dele små favoritglimt fra den forgangne uge måtte igår vige til fordel for mit indlæg om mine ønsker for oktober. Kalenderens kronologi går det nemlig ikke sådan at løbe om hjørner med. Og så kan jeg istedet bruge denne tirsdag eftermiddag på at kigge ud på regnbuevejret, mens jeg bladrer igennem kamerarullen der gemmer på sidste uges herligheder. Og dem var der mange af. Hvilket er rart at minde mig selv om, fordi jeg ellers sad med en følelse af, at ugen mest af alt foregik som en søvnzombie i en konstant frustration over Nolas omskiftelige humør takket være hendes tigerspring. Billederne vidner om noget andet, og jeg vil lade dem tale deres egen sag, og glædes over de stunder, de repræsenterer, alt imens jeg forsøger at udviske søvnfrustrationen. Den er alligevel ikke værd at gemme på.

II Sidste uge startede særligt rar. Jeg havde tid hos frisøren. Hvilket var mere end tiltrængt, eftersom jeg aldrig nåede den tid, jeg ellers havde booket mig ind til i min barselstid inden terminsdatoen, da lille Nola var utålmodig efter at komme til verden. Dygtige Trine Wiborg hos Kimoli tryllede mit hår fint og lækkert, og jeg er igen glad for mit hår. Så krydser jeg bare fingre for, at det berygtede ammehår ikke har alt for travlt med at indfinde sig II

II Det var pandekage-vejr en dag i sidste uge, og så er der kun en ting at gøre … Tyede endnu engang til Valdemarsro for opskrift, og hun leverede som altid. Perfekt sprøde pandekager! II

II Hyggemorgenstund i nattøjet. Nola har langt om længe fået interesse for hendes legetøj, og jeg elsker seriøst, hvor begejstret hun bliver. Det er sådan ca det sødeste i hele verden, når hun snakker til det, og når hun ikke så sjældent bryder ud i et stort smil II

II Flot fredagsfyr fanget på vej ud af Volatil med en flaske fredagsvin. Mads er omtrent lige så begejstret for dén aktivitet, som Nola er for sit legetøj II

II Lørdag morgen havde jeg en morgenmadsaftale med min veninde Sine. Hun kunne heldigvis lokkes med på Les Troi Cochons, som altså er et af mine absolutte favoritsteder at frekventere, når det kommer til spiselige morgenglæder II 

II Den sødeste lille mus klædt fint på til  søndagsfødselsdag hos den ene af sine older II

II Weekenden sluttede af med en trilletur i skoven nede ved mine forældre. Det bliver helt sikkert ikke sidste gang, for jeg elsker den ro, de omgivelser giver mig II

    Kommenter