Ting jeg kan li'

FREDAGSPOST

14. december 2018

Godmorgen kære I og rigtig glædelig fredag ♥

Håber I er stået op til et højt fredagshumør – og et eller andet snasket på morgenmenuen. Det er jo fredag, og der må man altså gerne unde sig selv en croissant på vej på studiet eller arbejde. Eller derhjemme på barsel. Har jeg hørt.

Herhjemme står den på sløv morgenhygge eftersom det er første gang i denne uge, at vi ikke har planer for formiddagen. Så det værner vi lige lidt om. Over middag triller vi ind mod byen, hvor vi skal mødes med min veninde og hendes baby til eftermiddagshygge, og derefter kan weekenden skåles ind. Og det har jeg planer om at den skal. I et glas af den Riesling, vi har liggende på køl, ventende på en anledning. Og nogle gange er alene dét at det er fredag, anledning nok i sig selv. Ellers er der ikke meget nyt under solen for vores fredagsprogram. Vi har planer både lørdag og søndag, så i aften holder vi os hjemme og hygger i trekløveren. Med pulled pork burgere på menuen og julefilm på play-knappen. I morgen står den på babysvømning efterfulgt af gløgg og æbleskiver hos vores vennepar, og søndag fortsætter i juleriernes tegn med julehygge hos svigerfamilien. Og således er der ikke fare for, at jeg går ned på hverken æbleskiver eller juleknas i denne weekend. 

Og jeres weekend? Den har jeg som altid et par tips til nedenfor … 

 • Trille forbi Hart Bageri (yes, hypen lever stadig) og prøve deres honninghjerte, som er føjet til sortimentet her i december. Bedste.honninghjerte.ever!
 • Give dig selv en tidlig julegave i form af Hella Joof’s seneste udgivelse ‘Dage med mildhed, modgang og mirakler‘, og læg dig selv til rette med den under dynen. Jeg startede på bogen i torsdag, og har allerede klukleet højlydt for mig selv adskillige gange. Så fin, hyggelig og underholdende læsning, og de 190kr, som bogen koster er således særdeles godt givet ud!
 • Mens du alligevel ligger godt begravet under dynen (seriøst bliv der; vejrudsigten for weekenden lyder isnende kold), så kan du passende gå ombord i nogle af de gode førudsalg, som allerede er startet. Boozt har allerede mærket en del af efterårs- og vintertøjet ned HER, og i den mere luksuriøse ende har Mytheresa også gang i et seriøst udsalg, hvor store dele af shoppen er sat ned. Jeg er gået glip af Marni Trunk tasken i den grønne farve med 30% rabat, ak og ve. Så nu sidder jeg klistret til skærmen for om jeg skulle være heldig, at der kommer en retur på lager. Wish me luck! 
 • Du kan også tage en velfortjent pause fra al decembermaterialismen og istedet synke ned i et blødt biografsæde med favnen fuld af popcorn. Der går så mange gode film lige nu; bl.a. den anmelderroste A star is born, med Bradley Cooper og Lady Gaga i hovedrollerne. Der er også Paprika Steens julefilm Den tid på året, og slutteligt det polske kærlighedsdrama Cold war, som kritikerne også kun lader til at have roser tilovers for. 
 • Suge julestemning til dig når FindersKeepers inviterer til julemarked i Axel Towers lige over for Tivoli. Det starter allerede i dag klokken 12 og løber indtil søndag klokken 17. 
 • Har du haft is under fødderne endnu? Nåh heller ikke dig? Så må det være nu. I sidste weekend åbnede skøjtebanen på Frederiksberg nemlig endelig, og i morgen, lørdag den 15. december, kan du sågar skøjte til lyden af disko, når Strøm afholder diskoskøjtefest på isen fra klokken 17-21
 • Reply
  Natascha
  15. december 2018 at 21:07

  Er vild med dine weekendsplan-idéer!! Hold desuden øje med Wakakuu, de har den grønne Trunk på lager (har selv et godt øje til den, har dog ikke heeelt økonomien til den pt) og starter udsalg i morgen tidlig – så måske er du heldig 😉

Kommenter