Ting jeg kan li'

TORSDAGSDRØMME PÅ BARSELSKONTORET

13. december 2018

II H&M MØNSTRET KJOLE II H&M KASHMIR CARDIGAN II ADIDAS YUNG 1 SNEAKERS II ARKET HALSTØRKLÆDE II

Jeg har en afslappet torsdag foran mig i barselsboblen. Først med besøg af sundhedsplejersken her til formiddag og ellers ikke andet på programmet end et smut ind forbi byen for forhåbentlig at kunne krydse de sidste julegave af listen. Til sådan en dag der kombinerer både et par kilometer bag barnevognen men forhåbentlig også tid med benene oppe i sofaen, drømmer jeg om flagrende og bløde gevandter. Denne fine printede kjole fra H&M som koster – og hold nu fast – 299kr. En løs kashmir cardigan, blød uld om halsen, og magelige sneakers på fødderne. Det kunne da være pænt ikke?

Jeg skal lige have taget bestik af, hvor dyb udskæringen er på kjolen; om den er dyb nok til at kunne fungere til amning?! Så overvejer jeg den nemlig lidt som kandidat til at afværge den tøjkrise, der så småt kommer lurende i forbindelse med Nolas barnedåb den 12. januar. Tænker den kunne være ret fin med et par støvler med hæl, men det kræver at barmen kan manøvres out in the open uden alt for store krumspring fra min side. Den bliver gemt på listen, og så må jeg lige se hvilke andre kandidater, der melder sig på banen.

 

 • Reply
  Sara
  13. december 2018 at 9:26

  Den er så fin den kjole! Jeg klikkede den selv hjem i går og håber på, at den er lige så fin i virkeligheden – tænker nemlig også, at den vil være genial til juleaften med god plads til julemaden og intet der strammer. 😄🤞🏻

  • Reply
   merimeri
   14. december 2018 at 12:17

   Den perfekte julekjole jo. Godt tænkt Sara!

Kommenter