Ting jeg kan li'

FREDAGSPOST

15. februar 2019

Åh manner, jeg er stået op til en fredag af de absolut bedre. Måske næsten tenderende til den perfekte af slagsen, hvis jeg selv skal sige det. Mads har nemlig taget en fridag i dag, ene og alene fordi jeg skal have indløst en del af min julegave fra ham. Så jeg starter morgenen med en tur i Amazing Space, hvor jeg har tid tid til en forløsende bindevævsmassage. Det geniale ved at få en kropsbehandling hos Amazing er, at man samtidig får adgang til deres spa. Og det bliver ikke på min vagt, at den mulighed står ubenyttet hen, så jeg pakker badedragten med i tasken, og triller lidt tidligt afsted, så jeg kan nå at synke ned i det godtgørende vand, inden jeg skal ind og ligge på briksen. Bagefter vil jeg måske udnytte chancen til lige at drøne forbi Naked og lure på de Fila sneakers, jeg viste i mit indlæg forleden. Hvis altså ikke jeg savner dem derhjemme for meget.

I aften får vi to hold gode venner til fredagsvin og charcuteri. Mads laver cacio e pepe som en starter, og jeg tror minsandten, jeg vil fejre med en aperol. Sådan en har jeg ikke fået siden sommeren 17′, og den vil da klæde sådan en italiensk duftende fredagsmenu. Og mig. Den vil også klæde mig!

Med weekenden skudt igang på bedste vis, kan det næsten kun blive et par herlige dage herfra. I morgen har jeg en halv frokostaftale med en veninde, og ellers bare uanede mængder af tid til babynus og kys på Mads. Lørdag aften har vi sat os selv i sigte, at menuen står på pizza, og vi skal have prøvet det nyåbnede pizzeria DEJ, som netop har slået dørene op i Kødbyen. Søndag er der stadig en helt åben kalender. Jeg drømmer lidt om den der tur i IKEA, som det ikke blev til i sidste weekend, eller måske ud at kigge på en ny seng. Vi sover stadig på en 140cm seng, og kunne virkelig godt tænke os at opgradere til 160cm. Og ellers bare se, hvad dagen den bringer. Weekend, du kan bare komme an.

Og hvad med jeres weekend, hvad byder den på?

I kender rumlen, jeg har selvfølgelig fundet en håndfuld gode ideer til, hvad du kan lave i weekenden.

 • Drømme dig væk til varme og mere eksotiske himmelstrøg med en tur på Glypoteket. Nyd en kop varmt og en stor flødeskumskage i den magiske palmehave.
 • I det søde hjørne kan du også begive dig ud efter byens bedste fastelavnsbolle, som jeg guider dig til i denne test
 • FindersKeepers er også tilbage i København denne weekend, hvor de lørdag og søndag holder til i Øksnehallen fra 11-17.
 • I samme boldgade er der også Veras Market i Nørrebrohallen. Det er på søndag mellem 10:30-16.
 • Aarstiderne er netop flyttet i nye lokaler i Nordhavn, hvor de fremover åbner op til deres cafe i dagstimerne, byder på fællesspisning om aftenen og et væld af andre aktiviteter med madglæde som omdrejningspunkt. I morgen holder de housewarming i de nye lokaler, og hvor de ganske gratis byder på lidt mad på pladsen ude foran. 
 • For tredje år i træk er Copenhagen Gin Festival også tilbage. I weekenden kan du nyde godt af “meget gin og lidt tonic”, som arrangørerne selv skriver, når festivalen slår dørene op i Lokomotivværkstedet. 

 • Reply
  Julie Koch
  16. februar 2019 at 6:25

  Lyder som en dejlig weekend i har i sigte! Her står den på fødselsdagsforberedelser og fødselsdag på søndag. Min lille Augusta bliver nemlig 1 år (seriøst, det er vildt at sige) på mandag, så vi skal fejre hende på søndag ❤️

  Vi startede også med en 140 seng, og vi opgraderede til en 180. Jeg fortryder, overhovedet ikke! Det er det bedste vi har gjort for os alle 3 nogensinde 🙏🏻🙏🏻

  • Reply
   merimeri
   17. februar 2019 at 13:27

   Åh en dejlig weekend, du lyder til at have dig Julie! Kæmpe stort tillykke med jeres Augusta i morgen – og med dit første hele år som mor 💘

  • Reply
   S
   18. februar 2019 at 7:10

   En fredagspost kan bestemt du på en mandag også (når man har fri/barsel). Jeg stemmer i med Julie: Go 180 cm med det samme (hvis I har plads). Om lidt ligger I af og til tre (og måske fire før I ved det) i sengen. Der er selv 180 cm en smule trangt 😉

   • Reply
    merimeri
    18. februar 2019 at 14:02

    Jeg synes simpelthen det er så hyggeligt, at I er så mange læsere der også er på barsel. Dejlig mandag til dig S!
    Og du har ret – det er en 180 vi går efter. De 160 var en tanketorsk. Vi var ude at se på senge igår, og til samme pris som en 180 ville vi også kunne få en 200 og 210, så nu overvejer vi lige, om vi ville kunne få plads til det. For jeg er sikker på, at centimeterne nok skal blive fyldt ud, når det ikke kun er Mads og jeg, der skal ligge i sengene 😉

Kommenter