On my mind

ON MY MIND #6

11. december 2018

 • Vores badeferie i januar rykker nærmere. Snart kun fem uger til. Og jeg har indset, at der ligesom ikke rigtig er noget af mit badetøj der sidder som det gjorde præ graviditet. ARKET er netop kommet med en virkelig pæn Resort kollektion, og den stribede sag er da rimelig fin? Også selvom min mås sidder betragtelig længere nede end modellens. Striber slanker jo?

 • Måske jeg alligevel skulle nå at få tjekket køb af juletræstæppe af tjeklisten selvom vi allerede er halvvejs mod jul? Det her tæppe fra Ferm Living til bare 299kr er i hvert fald pænt og tidløst.

 • Hvorfor er jeg ikke noget før blevet tippet om det her vanvittigt seje oversized juleslik, som netop nu hitter som julepynt hos alskens seje boligtyper? Den her slikstok i guld jo ….

 • Min strategi om at holde øje med H&Ms webshop tidlig morgen for at spotte ellers udsolgte favoritter der kommer tilbage på lager lader ikke til at være løsningen på de kashmir bukser, jeg har pippet om en del gange. Til gengæld har ARKET nu nogle næsten identiske på lager. Som selvfølgelig bare er 300kr dyrere. Typisk.

 • Adidas Yung 1 sneakeren er tilbage på lager. Kære julemand …

 • Hvor åndssvagt mange ting man skal have tjek på, når man rejser med en baby. Overvejelser som vaccine, barnevogn med eller ej, autostol, mad med hjemmefra eller tage chancen på destinationen. Jeg har indtil videre et helt dokument fyldt med pakkesager, vi skal have med alene til Nola. Please sig det bliver mere overskueligt jo flere gange man prøver at rejse med børn?

 • At vi i Danmark hvert år bruger og smider 800 tons gavepapir ud. Det er fuldstændig åndssvagt, og jeg får helt dårlig samvittighed på julens vegne. Næste år gad jeg godt skifte det ud med det her genanvendelige og meget, meget pæne gavepapir fra Everwrap, som er lavet i helt tynd plastik, og derfor efter sigende kan holde til at blive pakket ind og op i 50-100 år.

 • Hvis ikke vi vinder på en af vores (ja, der er fem af slagsen) skrabejulekalendere i år, er der ingen retfærdig her til. Eller altså jo, der er selvfølgelig nok nogle der mangler midlerne mere end os, men så mange lodder i puljen som os, må der da falde bare lidt af til os. Er jeg i øvrigt den eneste der aldrig har hørt om nogle, der har vundet på adventsspillet? Vinder huset mon altid på dem?
 • Reply
  Kaja
  11. december 2018 at 22:05

  Min sviger vandt i søndags en 50’er på adventsspillet – og selv om jeg næsten ikke kunne tro det, så kender jeg nu én der har 😂 Jeg er også fuldstændig vild med det genanvendelige gavepapir, du linker til, selv jeg heller ikke er bleg for at pakke ind i avispapirs for at minimere bare lidt af julens (over)forbrug 😊

  • Reply
   merimeri
   12. december 2018 at 16:13

   Fedt Kaja. Så kan jeg nu (næsten) sige at jeg kender en, der kender en der har vundet. Det tæller også! Tænker også at avispapir sagtens kan gøres festligt med pænt gavebånd – som selvfølgelig bliver genbrugt år efter år. God stil!

Kommenter