Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

7. august 2017

Denne mandag morgen føles i særdeleshed lidt mere overkommelig end så mange andre mandage. Idag er nemlig starten på sidste arbejdsuge inden jeg på fredag starter 11 dages ferie. Og mens jeg nogle mandage beklager mig over, at tiden går for hurtigt, så er det stik modsat i denne uge. Jeg er så ferieklar, og det kan nærmest kun gå for langsomt med at blive fredag. Vi har fået booket det sidste hotel, billejen er på plads, ferielæsningen er også i hus (jeg planlægger i øvrigt et indlæg om god sommerlæsning), og det eneste jeg mangler, er det der badetøj, som jeg skrev lidt om den anden dag. En overkommelig opgave med andre ord. Det er nu meget rart. Den næste uge inden ferie, byder nemlig på en masse gode planer, som der så er rigeligt tid til at nyde. Men mere om dem senere. Først gælder det nemlig tilbageblikket på nogle af den seneste uges billedglimt.

img_3112II Den fineste solnedgang over tagene på Vesterbro. Eftersom vi bor i en stuelejlighed, er det ikke ofte, at vi har anledning til at få de fine solnedgange med. I sidste uge sluttede vi dog aftenen med at kravle op på taget af vores blok lige i tide til at få denne udsigt med. Øjeblikket blev kun bedre af, at en pose bland selv slik havde sneget sig med op på taget. Næsten lige så godt som en tur i biografen, siger jeg jer II

img_3120II De bedste, og ja, der blev sagt de bedste, chokolader med hjem fra Stockholm. Kan det virkelig passe, at noget så godt ikke kan fås i København? Det er en skam. Måske man skulle søge om importrettighederne. Er sikker på, de ville gå som varmt brød II

img_3155II I torsdags havde jeg en fuldt pakket men virkelig rar dag. Dagens første måltid blev indtaget med min veninde Pernille på Frederiksberg-favoritten Ipsen & Co. Selvom man ikke har meget tid sammen, så er det altså noget af det hyggeligste at starte dagen med en morgenmadsaftale, inden arbejdet kalder. Udover morgenmaden, brugte jeg torsdag frokostpausen på at spise frokost med min veninde Sine, og aftensmaden blev indtaget på Magasasa med min veninde Monica. Næste torsdag får svært ved at trumfe den her, det er helt sikkert II

img_3178II Den fineste røde flæsetop fra Stig P. Det pinte mig lidt, at den ikke kom med hjem, men 800kr for en bluse i polyester er altså lidt skørt, synes jeg. Har dog ikke helt kunne få den ud af hovedet, så jeg går lige i tænkeboks de næste par dage II

img_3184II Pæn mand i solskinsspot på Frederiksberg lørdag til frokost. Et øjebliks fornemmelse af sommer. Indtil regnen igen silede ned senere på dagen II

img_3204II Selvom det ikke er sommer, så kan vi da godt spise, som om det er. Det princip har svigermor heldigvis fuld forståelse for, og til vores søndagsfrokost hos Mads’ forældre igår blev der derfor disket op med pil selv rejer og pæn salat med varmrøget  laks II

 • Reply
  Betina
  7. august 2017 at 6:52

  Genial ide med bland-selv på taget.

  Jeg har også kigget på den der stig p sag, men til den pris kan man jo næsten få en realisation par bluse i silke i stedet.

  • Reply
   merimeri
   7. august 2017 at 10:14

   Det var simpelthen også noget af det hyggeligste 🙂
   Enig. Jeg synes næsten, det er ubehøvlet, at man vil tage så meget for en top i polyester. Den er bare så pæn!

   • Reply
    Betina
    7. august 2017 at 22:03

    Jeg er helt enig! Til gengæld ser den fra Gina Tricot ret lovende ud.Sig gerne til hvis du ser den i en butik 🙂

    • Reply
     merimeri
     7. august 2017 at 22:07

     Jeg venter også spændt på at se den live! Jeg holder øje og siger til søde Betina.

 • Reply
  Stine
  7. august 2017 at 12:58

  I hear you med Tony’s! Jeg er dog lige hjemvendt fra Amsterdam, hvor Tony’s stammer fra, og dér var jeg ude at besøge deres butik ved Westerpark (en smule yderligt, men helt sikkert turen værd). Udover at få tilfredsstillet min indre 5-årige ved selv at skulle trække og hive i håndtag, for at få chokoladepladerne til at falde ned i min kurv, kunne den søde ekspedient også berette, at Tony’s skam er i gang med at finde vej ind på det danske marked, og at der forhåbentlig allerede er danske forhandlere på listen om 6 mdrs tid – først og fremmest i KBH, men siden også andre steder 🙂 Så hang in there!

  • Reply
   merimeri
   7. august 2017 at 13:18

   Ej er det rigtigt Stine? Det tangerer til at være dagens bedste nyhed. Så fedt du lige har sådan en lille insider nyhed at dele 🙂 Håber du har haft en dejlig tur til Amsterdam. Minder mig om, at jeg snart må tilbage der til. Sådan en hyggelig by!

   • Reply
    Stine
    8. august 2017 at 22:30

    Ja, jeg var også ret oppe at køre over det! Så indenfor en overskuelig fremtid er der forhåbentlig verdens bedste mælkechokolade med havsalt til alle 😉 Havde en fantastisk tur til Amsterdam – og kan altså kun anbefale et visit i Tony’s-butikken, mens vi venter på varerne i København 😀

    • Reply
     merimeri
     8. august 2017 at 22:39

     Den butik må afgjort på to-do listen næste gang jeg får anledning til at besøge Amsterdam. Tak for tip kære Stine. Kh.

 • Reply
  Ida
  7. august 2017 at 14:11

  Jeg elsker at du er lidt “nærig” og ikke køber hvad som helst! Bla derfor jeg følger dig.

  • Reply
   merimeri
   7. august 2017 at 14:28

   Åh, det var vel nok en rar kommentar Ida, og en dejlig anerkendelse at få. Selvom mit shoppeforbrug nok er større end gennemsnittets, så er jeg stadig ret bevidst om, hvordan pengene fordeles, og 800kr for polyester, det dur altså ikke i min optik.

 • Reply
  Laura
  7. august 2017 at 19:57

  Har du set det her billigere alternativ fra Gina Tricot? http://www.ginatricot.com/cdk/da/kollektion/overdele/bluser-skjorter/dottie-wrap-bluse/prod790803064.html

  🙂

  • Reply
   merimeri
   7. august 2017 at 21:40

   Hvor er det pudsigt, du skriver. Har faktisk planlagt et indlæg med netop den bluse i morgen. Den ser nemlig ud til at være et rent fint og noget mere budgetvenligt alternativ. Har været inde i butikken og kigge efter den både i fredags og i dag, og de har desværre ikke fået den endnu, og den er nok sådan en, hvor jeg gerne lige vil se kvalitet og pasform live inden køb 🙂

Kommenter