Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

15. december 2019

Altså for en skøn weekend det har været. Helt og aldeles. Også selvom vi har været ramt lidt på energikontoen som følge af først mine tømmermænd i går, og dernæst af Mads’ i dag. Således har den skulle bruges på halvt blus, men vi har fået det bedste ud af det, og jeg føler mig faktisk helt høj på vores weekend. Kender I det? Ok, i skrivende stund føler jeg mig også ret træt, og så snart indlægget her er udgivet, vil jeg finde min vej ned under dynen på sofaen, hvor jeg i selskab af The Crown vil bruge resten af aftenen.

Den seneste uge har været lige så rar som weekenden har været det. Også selvom den egentlig ikke har gjort noget større væsen af sig. Den har bare føltes sådan afbalanceret. Mads og jeg talte så sent som i går om, at vi virkelig godt kan lide, hvor vi er henne tilværelsen lige nu. Hvordan vi føles os sådan rigtig grounded i livet som forældre og med et barn på knap halvandet, som bare udvikler sig så vanvittigt meget lige for tiden. Vi har det godt, og det er nok den følelse der smitter af, og får selv en helt almindelig leverpostejsuge til at føles ekstra god. 

Og således, en håndfuld små glimt fra den rare uge der er ved at være gået. 

II Hvem kan i øvrigt være decembergnaven, når det glimter og funkler sådan her derhjemme? Aldrig har jeg nydt vores julerier mere, end jeg gør i år! II

II Og den her lille skrubbe har en stor del af æren. At se hendes begejstring over julens glæder får mig hjerte til at strømme over. Som i mandags, hvor lysene på juletræet blev tændt for første gang. Mit lille (jule)hjerte med øjnene fulde af forundring ♥ II

 

II Julenissen og mormor. Nola er stadig i en fase, hvor hun elsker at fjolle rundt med huer/hatter/ting der kan udgøres som hatte, så da morfar havde en Tinka-nissehue med til hende igår, var lykken selvfølgelig gjort.

II Min søndagslykke var i øvrigt gjort med denne her snaskede ven fra Jagger. Mads havde tømmermænd, og jeg sympatiserede gerne ved at hoppe med på burgermenuen II

II Om jeg kan begribe, at jeg har en datter, der sidder der og maler i malebog. Jeg har slet ikke lyst til at tiden skal gå så stærkt, som den går lige nu, for når jeg blinker næste gang, skal hun sikkert i børnehaven … II

 

    Kommenter