Hverdagsliv

KALENDERKIG #5

16. december 2019

Det er igen blevet tid at vende et nyt kalenderblad (bogstaveligt talt eftersom jeg er typen, der stædigt holder fast i den fysiske kalender). En ny uge er over os, og for mit vedkommende er det den sidste af sin slags, inden jeg kaster mig over min 16 dage lange juleferie. Jeg glæder mig så meget, at jeg nærmest kan mærke sommerfuglene blafre rundt i maven. Til juledage med familien, hele dage i nattøj og intet på programmet, til at være uforstyrret sammen med Mads og Nola, og god tid til at hygge om hængepartier derhjemme. Nåh, der er jo lige fem dage endnu, så inden jeg helt fortaber mig til juleferien, stopper jeg lige mig selv, og deler i første omgang et kalenderkig på ugen, vi netop er gået ind i. 

UGE 51

MANDAG

Startede lidt hektisk, eftersom Nola sov helt 7:45, ovenpå en nat hvor hun igen, igen har underholdt et par vågne timer (vi bruger ikke vækkeur, da vi yderst sjældent sover for længe). Hende og jeg nåede dog ud af døren 8:30, og kunne således aflevere hende i vuggestuen uden alt for meget hastværk. Min morgenmad blev klaret på vej ind til kontoret, fordi mandag. 

Jeg har en fuld dag på kontoret, og havde egentlig en middagsaftale med et par veninder efterfølgende. Der er dog sygdom i flokken, så vi har udskudt, og jeg vil istedet bruge anledningen til lige at få streget et par julegaver mere fra listen, inden jeg sætter kursen hjem mod Nola og Mads. Jeg har følt mig i god tid indtil nu, men med bare en uge til jul, vil jeg efterhånden gerne have tjek på de sidste, så det er på denne uges to-do.

TIRSDAG

Har Mads fornøjelsen af at aflevere, og da det er farmor og farfar der henter fra vuggestuen i dag, kan jeg istedet nyde at have god tid på arbejdet og en tur forbi fitness på vejen hjem. Mads har en padel tennis aftale om aftenen, så jeg har skansen alene derhjemme, og har noget blogarbejde på programmet. Der skal ligges sidste hånd på de sidste samarbejder her i 2019, og jeg har en streaming guide, jeg gerne vil have gjort færdig.

ONSDAG

Starter jeg morgenen med en morgenmadsaftale med min veninde for at ønske hinanden god jul. Derefter er det hjem på hjemmekontoret, hvor jeg arbejder hjemmefra i dag. Det er en af de korte arbejdsdage, eftersom jeg har tjansen med at hente Nola, og derefter skal vi finde på et eller andet hyggeligt. Måske en tur på biblioteket tror jeg. 

Aftenen skal bruges på arbejde.

TORSDAG

Er det Mads der afleverer, og mig der henter. Nola og jeg har en playdate med en veninde og hendes datter, som Nola også går i vuggestue med. Så hyggeligt! Mads har igen i aften en padel aftale, og jeg kan derfor arbejde uforstyrret videre, når Nola er blevet puttet. Der er meget arbejde i denne uge, men sådan er det, når ferien står for døren. En masse løse ender og deadlines der skal nås, for at feriefreden forbliver intakt.

FREDAG 

Sidste dag inden juleferien! Endelig. Den har været undervejs længe synes jeg. I eftermiddag skal jeg lige nå omkring en veninde og kollegas farvel-hygge, fordi hun nu går på barsel, og derefter hjem og ferie juleferien med Mads og Nola. Og pasta og kold hvidvin. Fredagslykke!

LØRDAG

Håber jeg at se mit snit til en hurtig morgentræning, inden vi sætter kursen mod Lyngby, hvor formiddagen skal bruges på julehygge hos et hold venner, der netop er flyttet i hus. Om eftermiddagen håber vi at nå forbi Mads’ mormor og ønske hende god jul, og ellers skal vi bare nusse rundt og så småt begynde på pakningen til juleferien hos mine forældre. 

SØNDAG

Starter vi dagen med julebrunch med Mads’ forældre, og hans lillebror, kæreste og deres søn. En anledning til at få ønsket god jul og byttet julegaver med dem, vi ikke skal holde jul med. Når Nola vågner fra hendes middagslur, pakker vi bilen, finder “Driving Home for Christmas” frem på Spotify, og sætter kursen mod mine forældre på sydsjælland. Så er det jul ♥

    Kommenter