Hverdagsliv

Acting like a lady

25. december 2013
H&M; blazer / Isabel Marant pour H&M; dress / Dear Denier tights / Acne boots
Jeg agerede ladylike i anledning af juleaften igår, og havde indført mig min fine blondekjole fra Isabel Marant pour H&M.; Yndig er nok det superlativ der er mest dækkende, og jeg synes kontrasten mellem transparente ærme og en krop i tyk blonde er så fin. Det er ikke en kjole der bliver min nye favorit hverdagskjole, men hvis man gerne vil dresses lidt op, så er den altså perfekt!

Håber ellers at I havde en fantastisk aften i går og nyder juledagene? Jeg havde den bedste aften med lækker (og store mængder) af mad, god vin, højt humør og ikke mindst en gavehøst, jeg ikke kunne have ønsket mig bedre. Men dem skal I nok høre om på et lidt senere tidspunkt 😉
Vi skal holde julefrokost med hele min mors familie i dag, og i aften står den på gode venners selskab. Den 25. december er årets største gå-i-byen aften i Næstved hvor jeg kommer fra, så jeg har lokket min kæreste med, og jeg er lidt spændt på, at han skal opleve en provinsbytur med alt hvad der dertil hører 😉

 • Reply
  Colombe de la paix
  25. december 2013 at 11:06

  Årh, den er godt nok fin den kjole – perfekt til en juleaften!

 • Reply
  Ida
  25. december 2013 at 11:55

  Hvor er du bare fin Line 🙂
  Og sikke et fuldt og hyggeligt program du har i dag 🙂

 • Reply
  Lullumut
  25. december 2013 at 12:02

  Den kjole er bare så flot 🙂 Jeg elsker alle former for blonder 🙂
  Held og lykke med byturen i aften 🙂

 • Reply
  Ida / Fashionlab
  25. december 2013 at 18:46

  Den kjole er altså lækker! 🙂
  Det lyder som nogle skønne juledage! Jeg nød også aftenen i går og formiddag i dag, inden jeg tog hjem for at læse – Var dog nødt til at lægge bøgerne væk lidt før forventet, da jeg var ved at falde i søvn med snuden i dem 😉

 • Reply
  Stephanie
  26. december 2013 at 11:38

  Er vild med dit outfit, det er virkelig en lækker styling!

 • Reply
  Karina
  26. december 2013 at 13:24

  Du ser bare så fin ud 🙂

 • Reply
  Line
  30. december 2013 at 17:44

  Synes også den var helt perfekt til formålet 🙂

 • Reply
  Line
  30. december 2013 at 17:44

  Hvor er du altså sød Ida, tak!

 • Reply
  Line
  30. december 2013 at 17:44

  Blonder går man heller aldrig galt i byen med 😉

 • Reply
  Line
  30. december 2013 at 17:47

  Dejligt du kan lide det Stephanie!

 • Reply
  Line
  30. december 2013 at 17:47

  Tusind tak søde 🙂

 • Reply
  Line
  30. december 2013 at 17:48

  Årh, det lyder altså hårdt søde Ida! Men jeg er virkelig imponeret over din flid og selvdisciplin.

Kommenter