Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

3. oktober 2016

Jeg har simpelthen haft den bedste efterårsweekend og selvom denne mandag er startet temmelig regnfyldt, er jeg sikker på, at mine små billedglimt fra den seneste uge nok skal hjælpe til at holde mandagshumøret oppe. 

IMG_9369// Denne eftermiddagsudsigt fra min lejlighed <3 Tror aldrig jeg bliver træt af udsigten til en pastelfarvet himmel //

IMG_9364// I sidste uge var jeg forbi Falafel Factory for at prøve byens bedste falafel. Og dét levede den i den grad op til at være //

IMG_9384// Gåtur i efterårsfarver. De fine gule, orange og røde bladbunker rundt omkring i byen sender mig altid mentalt ud i naturen, og det er en rar lille følelse for en provinspige i byen, hehe)

IMG_9400// Igår havde jeg mine forældre og lillebror til forsinket fødselsdagsbrunch og det var den hyggeligste dag. Med et væld af spiselige lækkerier //

IMG_9389// Frederiksberg Have på min løbetur i lørdags <3 //

IMG_9376// Pæn efterårsmorgenmad. Rødbedejuice, blødkogt æg og skyr med banan, figner og mandler. Perfekt start på dagen //

IMG_9371// Og SKAM er den perfekte afslutning på dagen. Jeg er langt om længe kommet igang med serien … og jeg er fuldstændig solgt. Sender mig direkte tilbage til teenageårene og jeg girl crusher i den grad på fineste Noora //

 • Reply
  Kirstine
  3. oktober 2016 at 15:07

  Efterår er min yndlingsårstid, så jeg kan virkelig godt følge dine tanker!
  Stellet på billedet fra brunchen er det fra Broste Copenhagen? Jeg synes virkelig det er fint og kunne godt overveje at købe/ønske mig et par tallerkener og skåle.

  • Reply
   merimeri
   9. oktober 2016 at 9:17

   Det er altså også bare sådan en fin tid på året, den måde solen luner på og får de gyldne farver på træerne til nærmest at blinke i lyset. Det er med at nyde det inden det hele for alvor bliver gråt og koldt!
   Yes, stellet er fra Broste Copenhagen. Det der hedder Nordic Sea. Jeg er simpelthen så glad for mit, og heldigvis er prisen ganske overkommelig, så man kan ret hurtigt få samlet sig lidt sammen.

Kommenter