Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

8. januar 2018

Godmorgen! Jeg har sneget mig til en træningsfri mandag morgen, og nyder istedet en sløv start på dagen i selskab med bloggen. Det er for mig den bedste måde at starte en ny uge på – altså udover hvis den selvfølgelig blev startet med en fridag, men sådan kan vi jo ikke være heldige at have det hver uge. Når jeg er vel igennem arbejdsdagen, håber jeg til gengæld, at jeg lige kan hive mig selv op til en hurtig træning sammen med alle de andre, der har januar-ambitioner om et sundere 2018, inden den står på madklub hos min veninde Nicoline. En ganske rar mandag, hvis jeg selv skal sige det.

Det var den også i sidste uge, hvor dagen til gengæld startede lidt senere og mere festlig end den gjorde i dag …

fullsizerenderII Årets første dag, og så ovenikøbet på en mandag. Det krævede nybagte boller og serpentinrester over morgenbordet II

img_6917II Og 1. januar endte på den eneste rigtige måde; med pyjamas, Tommi’s burgere og Netflix i sofaen II

img_6937II Mit åbenlyse bud på en januar detox! Indtil videre tager jeg det helt stille og roligt med de sunde ambitioner for 2018, og min onsdag aften blev således reddet af sæson 8 af Modern Family på Netflix og Ben & Jerrys indviklet i min dyne. Man skulle jo nødig blive den sundhedsfanatiske type II

vsco-photo-2-1II Lige i tide til weekenden dukkede pyjamasbukserne op, og min januaruniform er nu fuldendt. Seriøst, indtil videre er det det eneste jeg har haft på, de aftener jeg ikke har haft planer II

vsco-photo-1-1II All you can eat softice buffet på Honey. Seriøst, man kan få brownie og hindbærmarengs som topping. Og så siger jeg ikke mere. Genialt koncept!

img_7063II Aldrig har jeg haft mere optur over en blå himmel som igår. Tror vi aldrig trængte til et skud d-vitamin ovenpå de sidste ugers evige gråvejr, og det føltes da også som om hele København havde sat sig for en kollektiv gåtur II

img_6996II Et lille glimt af weekendlykke med Mads’ nybagte kanelsnegle II

 • Reply
  Stine
  8. januar 2018 at 9:51

  ELSKER de her indlæg! Minder mig altid om at kigge efter de små, gode stunder i eget liv 🙂

  • Reply
   merimeri
   8. januar 2018 at 15:53

   Åh, hvor er du sød Stine. Sikke en DEJLIG kommentar, tak <3 Og hvor er jeg glad for at det kan være en lille påmindelse om at værne om de små, gode stunder også i dit liv! Klem til dig

Kommenter