Hverdagsliv

WEEKEND MAGELIG

12. oktober 2014

Monki knit / Magasin tee / Zara pants / Nike Roshe sneakers

Et outfit der ikke just revolutionerer, men som er lige dele mageligt og pænt. Og dén kombination er jeg som bekendt fan af. Især i weekenden og på mandage 😉 Jeg var lidt lørdagssløv igår, efter at have været ude med mine kollegaer fredag. Idag er jeg til gengæld vågnet tidligt, og satser på at få det fulde ud af den sidste rest weekend. Mine forældre har inviteret ind og se Hodja fra Pjort musicalen i Tivoli i eftermiddag, og glæder mig til et gensyn med en barndomsfavorit. Altså musicalen that is. Mine forældre er for det meste stadig favoritter! 
Hvad har I af søndagsplaner derude? Og er der nogen der er så heldige at have efterårsferie?
XX
An outfit which not exactly is revolutionary, but instead both comfy and neat. And thats an combination is really like. Especially in weekends and on mondays 😉 I was a bit hangovered yesterday, so my saturday was spent in a low gear. Today however I woke up early, and is decided to get the most out of the last remains of the weekend. 
Do you have any exciting plans for the day?
 • Reply
  Ida
  12. oktober 2014 at 9:47

  Ej det lyder hyggeligt med en tur i teatret. Jeg har set reklamen og tænkte også straks på filmen fra da jeg var lille og sad på gulvet foran tvét med min lillebror.Håber at den er lige så god som da vi var mindre 🙂

 • Reply
  Nanna Says
  12. oktober 2014 at 23:37

  Selvom det er simpelt, så er det virkelig lækkert!Det klæder dig utroligt godt – og så er jeg både meget misundelig på cardigan og sneakers 🙂

 • Reply
  Line
  14. oktober 2014 at 18:26

  Altså hvor er du sød Nanna. Jeg tror også det skinner igennem hvor sindsygt tilpas jeg føler mig i simpelt tøj.

 • Reply
  Line
  14. oktober 2014 at 18:27

  Tivoli var bestemt hyggelig, men musicalen kan desværre ikke rigtig anbefales. Lidt for langtrukken og lidt for meget uden indhold.

Kommenter