Ting jeg kan li'

ÅRET DER GIK MED TRINE STABERG PETERSEN

14. december 2019

Så venner, det er blevet tid at åbne endnu en låge i min decemberkalender, der indeholder en række interview med nogle af de sejeste kvindelig influenter, jeg kan komme i tanke om. 

I dag er det Trine Staberg Petersen, måske bedre kendt som Trinesblend, der står bag. Trine har jeg haft fornøjelsen af at møde en håndfuld gange, og hver gang er jeg gået opløftet og hjertevarm fra vores møde. Det er nemlig det Trine kan. Sprede glæde og god stemning. Hvilket hun glædeligt gør fra sit smukke instagram univers. Trine har en skarp pen og er mere end dygtig udi at fange sin læser med hendes ord, og så gør hun det hele i øjenhøjde og på ærligste vis. Hvilket jeg er fuld af beundring over.

Så lad dette være mine ord, inden jeg giver Trine ordet. Tag godt imod hende ♥

 

1. Den bedste bog du har læst?

Jeg har læst lige så længe jeg kan huske og det er noget af det bedste jeg ved. Mens ungerne var helt små blev det ikke til meget, men heldigvis er der tid og overskud til det igen. Uh, det er svært at vælge en enkelt bog. 

Jeg har lige læst “Ser du månen, Daniel” og det var simpelthen en helt fantastik bog. Jeg har ikke set filmen, men det skal jeg helt klart.

2. Dit bedste ferieminde?

Da jeg var barn havde vi sådan en Combi-Camp, som vi kørte sydpå med. Dengang lærte jeg at ferien startede ude i vores indkørsel, vejen var lang – men det gjorde ikke noget for vi havde ferie og var sammen. Den følelse er mit bedste minde og et jeg forsøger at give videre til mine børn. Følelses af at glæde sig, være på vej og være sammen.

3. Hvad har været dit bedste måltid?

Apropos ferie, så var vi på den klassiske barselsferie i Thailand, med alle tre børn da Kalle var baby. Maden der står på min top 3. Jeg elsker Thai mad og har også spist fancy thai mad på Kiin Kiin et par gange. Det må være det bedste! Men altså en god gang stegt flæsk med persillesovs er heller ikke af vejen.

4. Hvilken sang har du lyttet mest til?

Hmm, jeg tror faktisk det må være sangen “One” med U2. Det er godt nok længe siden, men der var en gang hvor jeg hørte den uafbrudt i meget lang tid. Jeg er ret vild med det meste musik. Lige nu er det mest Last Christmas og Tinka jeg lytter til, ha.

5. Og dit bedste binge watch?

Sex and the City. Uden tvivl. Jeg ELSKER den serie og har set den utallige gange fra start til slut. Den holder stadig 100% på mange forskellige plan. 

6. Hvad vil du især huske 2019 for?

2019 har desværre budt på en masse lort. Så istedet for at fokusere på det, så vil jeg huske 2019 for at der for alvor kom gang i mit firma. Det gør mig stolt helt nede i maven, at jeg er kommet dertil hvor jeg er i dag med min blog og med Instagram – med mit brand. Det var aldrig noget jeg havde set komme nogensinde. 1. januar er det to år siden, at jeg blev selvstændig efter jeg i mange mange år arbejde med patientrettigheder i det offentlige.

7. Hvem har gjort det største indtryk på dig, og hvorfor?

Mine børn. De overrasker mig hver eneste dag og minder mig så meget om at alt er nu. Jeg kan se på dem, at tiden går uendelig hurtigt, så jeg suger hvert et minut til mig. Jeg kan lide den måde de er så umiddelbare på og hvordan de kan begejstres over selv de mindste ting. 

8. Hvad er dit største ønske for det nye år?

Åh at det bliver nemmere. Og for at blive på jobdelen (da det andet er for svært lige nu), så håber jeg at jeg formår at udvikle mit brand i den rigtige retning. Jeg har nogle projekter, der skal arbejdes videre på og nogle mål og drømme. Derudover, så håber jeg på at vi alle er raske og sunde.

9. Hvad glæder du dig mest til i 2020?

Jeg har flere gode ting i vente, som jeg glæder mig til. Uden at lyde alt for kedelig, så glæder jeg mig egentlig bare til at fortsætte. Jeg kan godt lide hverdagen og trygheden i den. Til at nyde de små ting alene og sammen. Jeg elsker mit job ret meget og jeg glæder mig simpelthen hver morgen til at komme i gang. Jeg glæder mig til at arbejde videre.

10. Et år er gået. Hvad ved du nu, som du ville ønske, du havde vidst, da året startede?

At jeg godt kan. At jeg har styr på det og selv kan løse selv de mest knudrede problemer. 

    Kommenter