Hverdagsliv

FREDAGSPOST

13. december 2019

 

Halleluja, det er fredag. Og hvilket fredag. Den sidste af sin slags inden juleferiefredagen er kommet. Dén tanke gør glad, og er nok en del af forklaringen på, hvorfor jeg er i et mægtigt humør i dag. Jeg er lige landet derhjemme efter at have afleveret Nola i vuggestuen, og kan nå et hurtigt fredagsskriv, inden jeg suser videre ind mod kontoret, og ét skridt nærmere weekenden.

Vi går nogle dage med fuldt program i møde, men jeg glæder mig til hver og en af tingene, så programmet kan bare komme an. I eftermiddag går det løs med årets julefrokost på arbejdet. Temaet er afterski og der er lagt an til en ski-fest af de store. I morgen er det min plan at mestre nok overskud til at tage med Mads og Nola til sportslørdag i Mini Ajax, hvor der er juleafslutning. Mads skal til julefrokost over middag, og derefter har jeg vagten derhjemme. Har dog allieret mig med mine forældre, der kommer på besøg om eftermiddagen og bliver til søndag, og satser på de lige kan agere pauseunderholdning med Nola, hvis jeg mister pusten til mine tømmermænd. Søndag håber jeg at starte morgenen med en tur hen forbi fitness, inden det er hjem at morgenhygge med resten af familien. Nolas middagslur skal bruges på at indhente lidt arbejde til bloggen, og så vi får et sæt gode venner og deres børn til julehygge om eftermiddagen. Og således, et weekendprogram fuld af gode sager.

Det håber jeg også, gør sig gældende for jer? Hvad mon der venter jer? Er der plads til at plukke et weekendtip eller to fra min fredagsliste? Jeg har nemlig samlet en håndfuld særligt gode sager i denne omgang.

 • Du kan fx tage til Finders Keepers julemarked, der finder sted lørdag og søndag i Kulturhuset Indre By. Weekendens marked står i velgørenhedens tegn, og udover de 6o designere, der vil være at finde, bliver der også afholdt et stort julebanko hvor alt overskud går ubeskåret til til Red Barnet. Jeg har ladet mig fortælle, at der er seriøst gode præmier på spil, bl.a. en Montana Wire reol, et marmor sidebord fra Handvärk, en bænk fra Skagerak og en masse andre lækre sager. Tip hermed videregivet.
 • Er du på udkig efter et tip til din weekend – eller juleferie – læsning, så kan jeg give anbefalingen videre om bogen Hvor flodkrebsene synger af Delia Owens. Jeg fik den i adventsgave sidste weekend, og havde aldrig hørt om den. En rundspørge på min Instagram afslørede dog, at jeg har virkelig god læsning i vente eftersom flertallet jublede over den, så den lader til at være tiden værd.
 • Lade dig lulle ind i hyggehumør med den norske Netflix romcom serie Hjem til Jul, der er lige dele underholdende og hjertevarm på én og samme tid. Jeg åd de første fire afsnit i løbet af aftenen igår, og har planer om at rationere de sidste to over weekenden.
 • Er du en af dem, der også har glædet dig til, at Enghaveparken skulle genåbne, så kan jeg berette, at det nu er tid. I morgen slår den ombyggede park for første gang lågerne op, og der vil være lagt an til stor åbningsfest med sjov for hele familien. Og når mørket falder på, er der skøjtedisko på parkens nye skøjtebane. Hvilken herlig måde at bruge en decemberlørdag på.
 • Mangler du stadig den der helt unikke julegave til din mor/søster/veninde, så er der keramikmarked i Absalon i morgen fra 10-15.
 • Reply
  VenterPaaVinBlog
  13. december 2019 at 12:25

  Jeg snupper nogle sympatitømmermænd med min kæreste lørdag, samt en aftenvagt og søndag står den på glögghygge-dag med familien ink. pakkespil, guf og hele svineriet 😀

  • Reply
   merimeri
   16. december 2019 at 15:33

   Sympatitømmermænd er de bedste – alle de treats, man kan hoppe med på, blot uden at have det fysisk dårligt!

Kommenter