Ting jeg kan li'

SPRING SORBETS

10. marts 2018

spring-sorbets

II 1 GINA TRICOT PRINTET FLÆSEBLUSE II 2 GINA TRICOT TSHIRT II 3 BIANCO SATIN MULES II 4 MUNTHE STRIBET SKJOLE II 5 H&M JEANS II 6 MODSTRÖM KJOLE II 7 ZARA FLETTASKE II 8 ENVII FLÆSEKJOLE II 9 STORM&MARIE STRIK II 10 NELLY TSHIRT II 11 BIANCO SLIPPERS II 12 ENVII BLUSE II 

I kan tro, at jeg har haft en rar lørdag indtil videre. Startede morgenen med aviser i sofaen, mens Mads havde hans debut med hjemmelavet egg benedict. Det smagte helt åndssvagt godt, og jeg er allerede helt ked af, at jeg i morgen nok er tilbage på min vante skyr, haha. Hele formiddagen gik efterfølgende med at få ryddet ud i vores skoskab, og i skufferne under vores seng, som også trængte til en seriøs overhaling. Det er altså hel sjæleterapi, sådan at rydde ud og rydde op, og jeg bliver altid så glad, når jeg kan sætte streg over sådan et projekt.

Nu har jeg næsten lige sendt Mads afsted til fødselsdag, og jeg har lejligheden for mig selv resten af dagen. Og hvad er bedre end at bruge sin alene-hjemme lørdag på at finde pæne onlinefristelser at lade sig begejstre over? Der er simpelthen så mange fine sager rundt omkring på de forskellige webshops, efterhånden som alle forårs- og sommerkollektionerne tikker ind, og jeg skal holde mig i kort snart for ikke at ende med at bruge de 4000kr, jeg får tilbage i skat, på en seriøs omgang lørdagsshopping. Se nemlig bare lige, hvor pæne alle de her sager er! 

Især gad jeg godt ind og kigge nærmere på den printede flæsesbluse fra Gina Tricot, som man da kun kan blive i godt humør af. Den stribede kjole fra Munthe er jeg også ret fristet af, og jeg tænker, den kunne være helt perfekt til når maven for alvor begynder at vokse, og det ikke længere er rart at have nederdele på, som kommer til at skære i taljen … eller der hvor min talje i hvert fald plejede at være #RIP.

Et er i hvert fald sikkert, der skal nogle flere sorbetfarver i min garderobe, og det kan kun gå for langsomt!

    Kommenter