Ting jeg kan li'

FREDAGSFRISTELSER # 8

4. august 2017

cherry-swimsuitINDEHOLDER REKLAMELINKS: II 1 BADEDRAGT ASOS II 2  BLUSE &OTHER STORIES II 3 HÆTTETRØJE GINA TRICOT II 4 STRIBET NEDERDEL MANGO II 5 JEANS &OTHER STORIES II 6 STRIBET BLUSE &OTHER STORIES II 7 LOAFERS ZARA II 8 MOHAIR STRIK H&M II

Første fredag efter lønnen er tikket ind på kontoen, og denne uges fredagsfristelser falder derfor på et tørt sted, fristes man til at sige. Jeg har endnu engang været en tur omkring mine favorit webshops for at tage et kig på nogle af deres nyheder, og se, om ikke der skulle gemme sig nogle fredagsfristelser imellem. Og gæt engang. Selvfølgelig er der tonsvis af pæne ting derude, som frister mit shoppelystne hjerte. Mon der nogensinde kommer en fredag, hvor jeg ikke vil kunne samle en håndfuld nyheder sammen, som jeg seriøst godt gad lade flytte ind i garderoben? Jeg tvivler.

Denne fredag er det ovenstående 8 sager, som blev bogmærket på min vej rundt, og en af mine helt store favoritter er den kirsebærprintede badedragt fra Asos. Der er nenlig præcis en uge, til jeg  går på ferie, og selvom vi lige starter den med 3 dage hjemme i København, så er jeg allerede begyndt at kunne fornemme følelsen af badetøj, solcreme på huden og sand mellem tæerne. Da jeg pakkede til Bornholm, gik det op for mig, at jeg ikke har et eneste stykke badetøj, som jeg føler mig sådan rigtig godt tilpas i. Og det går altså ikke. Da slet ikke inden en uge på Sardinien, hvor vi skal bo blot et stenkast fra stranden, og hvor gennemsnitstemperaturen lige nu siger sig op på den gode side af 30 grader. Og den badedragt, den er er altså sej. Og kunne også være fin som en body med shorts eller nederdel til.

Badedragten er til gengæld det mest sommerlige, der er kommet med på listen. Vejret herhjemme lader meget tilbage at ønske, og det er som om, jeg begynder at tænke mere på bløde bluser, lukkede sko og lange bukser end på bare ben og sommerkjoler, og dét afspejler sig altså også lidt i mine fredagsønsker. Fra en rar og garanteret blød hoodie med pænt tryk fra Gina Tricot, til en fin stribet flæsebluse og klassiske jeans i forvasket sort denim fra &Other Stories. Pænt!

Det samme er den stribede flæsenederdel fra Mango, som jeg også sagtens kan se for mig holde langt ind i efteråret med en blød strik. Fx den lyserøde mohairstrik fra H&M, som jeg forestiller mig, bliver ret populær. En stribet basisbluse kan man altid bruge, og denne fra &Other Stories er altså fin med den røde kant i halsen til at give den et lille twist. Det har de blomstrede loafers fra Zara også. Et twist. Dem er jeg især fristet af, og jeg tænker, de kunne være fine sammen med klassiske jeans og fx den stribede flæsebluse. Eller den lyserøde strik. Eller en enkel t-shirt. Med andre ord, vil de kunne gå til det meste.

 • Reply
  Betina
  4. august 2017 at 15:44

  Jeg kan virkelig godt genkende følelsen af det der med badetøj. Fik selv samme tanke, da vi skulle i spa sidste weekend, og konkluderede at næste år skal jeg købe en bikini eller en badedragt som jeg rent faktisk er glad for og føler mig godt tilpas i.

  .. og meget apropos, så giv gerne lige en melding på tætheden på den du viser her, hvis du klikker den hjem – den er svært pæn, men jeg var vidne til en meget gennemsigtig lyserød badedragt i weekenden, og det er ikke lige det look jeg går efter 😉

  • Reply
   merimeri
   8. august 2017 at 9:54

   Det er altså træls, at det skal være så svært at finde det perfekte badetøj 🙂
   Jeg endte med at shoppe lidt forskelligt hjem fra Asos igår – blandt andet badedragten, så jeg skal nok lige give en tilbagemelding på gennemsigtigheden 😉 Krydser fingre for, at jeg ikke kommer til at blive et eksempel på den lyserøde badedragtsoplevelse du havde, haha. Og ellers længe leve fri retur hos asos!

Kommenter