Ting jeg kan li'

FREDAGSFRISTELSER # 5

14. juli 2017

woodwood-championREKLAMELINKS: II 1 LYSERØD SKJORTE RAIINE II 2 FLÆSEKJOLE DESIGNERS REMIX II 3 T-SHIRT CHAMPION X WOOD WOOD II 4 SOLBRILLER SUN BUDDIES II 5 BADEDRAGT &OTHER STORIES II 6 JEANS WEEKDAY II 7 NEDERDEL STORM & MARIE II 8 BLOMSTREDE LOAFERS ZARA II

Weekenden er så tæt på nu, at jeg næsten kan dufte den … eller i hvert fald de nyprintede aviser og croissanter, som weekenden uden tvivl kommer til at byde på. Det betyder også, at det er blevet tid til en omgang fredagsfristelser, som for mit vedkommende er blevet en ret hyggelig tradition, fordi det giver mig anledning til at komme omkring (og blive fristet) af nogle af alle de pæne sager, der er landet i nogle af mine favoritwebshops den seneste tid.  

I denne uge har jeg især været begejstret af fine lyseblå og lyserøde både nyheder og udsalgsfund. Sidstnævnte kategori falder den lyserøde pyjamasskjorte fra Raiine i, da den netop nu er sat ned med mere end 60%. Pæn altså! Det samme er den simple grafiske t-shirt fra nyeste samarbejde mellem Wood Wood og Champion. Den kunne være ret sej til klassiske blå jeans, flade sko eller sandaler og et par store solbriller

Den blå flæsekjole er en sensommervare fra Designers Remix, der netop er landet i butikkerne, og jeg synes den er vildt fin med den smalle talje og lette vidde i skørtet. Jeg smutter fem dage til Bornholm i næste uge, og med vejrudsigten som den ser ud lige nu, skulle det blive oplagt vejr til at forcere nogle af dagene på stranden. Der gad jeg altså godt have den stribede badedragt fra &Other Stories med i tasken, for hold nu op den er pæn. Det samme er den stribede nederdel fra Storm & Marie, som jeg har kigget på de seneste par uger. Den er lige nu udsolgt i min størrelse, men jeg håber på, at mit sædvanlige trick med at stå tidligt op og holde øje, endnu engang kommer mig til undsætning. 

Til sidst så faldt jeg i går aftes over de smukke blomstrede brokade loafers fra Zara. Det er lidt en skam, at de ikke er i et naturmateriale, men til 199kr kan jeg godt se gennem fingrene med det, og de er straks blevet bogmærket. Skoene kunne være fine sammen med klassiske jeans og en enkel t-shirt. 

Hvad har været din største fristelse den seneste uge?

    Kommenter