Ting jeg kan li'

FREDAGSFRISTELSER #20

10. november 2017

ganni-school-of-londonII 1 HUE II 2 BLOMSTRET SILKEKJOLE II 3 LEOPARD TOP II 4 MAXI NEDERDEL II 5 PRINTET SLÅ-OM-KJOLE II 6 BLOMSTRET CHIFFON KJOLE II 7 STRØMPER II 8 LEOPARD SILKEKJOLE II 9 BLOMSTRET SILKESKJORTE II 10 MOHAIR PULLOVER II

Jeg ligger syg derhjemme, og jeg gør selvfølgelig det eneste rigtige i den situation; trawler mine favorit webshops igennem for pæne nyheder. Og det kunne ikke gå hurtigt nok med at komme ind forbi Ganni’s shop, da nyheden om, at deres pre-spring kollektion var landet. Denne uges fredagsfristelser tager derfor udgangspunkt i alle de fine fristelser, som den nye kollektion byder på. 

Jeg er ret vild med, at designer Ditte Reffstrup fortsætter ud i det storprintede univers, og så synes jeg det er ret fint, at leopard, blomstrer, pink og gul blandes på kryds og tværs, og selvom man ikke skule tro, at det fungerede sammen, så gør det det alligevel, når der står Ganni i nakken. Der kommer i hvert fald helt sikkert til at finde en ting – eller 10 – fra den nye kollektion ind på min juleønskeseddel. 

Hvad siger I til kollektionen – er Ganni sluppet lige så godt afsted med designet som sidste sæson, eller er der tidligere kollektioner, I har været mere til?

    Kommenter