Skønhed

VINTERREDNING TIL TØR HUD

11. november 2017

vsco-photo-1vsco-photo-2Indlægget er sponsoreret af Billigvoks.dk

Godmorgen venner, glædelig weekend. Her til morgen har jeg tænkt mig, at vi skal snakke lidt om en af mine nye skønhedsfavoritter. Og den opmærksomme læser kan måske også huske, at den også var med i torsdagens indlæg om mine musthaves i håndbagagen, når jeg er ude at rejse. Det er overnight masken fra balance me, det drejer sig om. En maske jeg har været heldig at modtage i gave af Billigvoks, og som jeg derfor har testet de seneste uger. Og det har været så stor en succes, at jeg nu godt kan stå inde for at sende en anbefaling videre til jer.

I sin fulde længde hedder masken Restore and Replenish Overnight Repair Mask. Men man skal ikke lade sig skræmme væk af det lange navn. Brugen af den er nemlig helt simpel; en fugtgivende maske du har på om natten. Og med den frostbidte og ofte blæsende vintersæson, vi har foran os, så er det altså med at se sig om efter produkter, der kan hjælpe til at holde den tørre hud for døren. Dét kan balanceme’s overnight maske. 

Jeg bruger den et par gange om ugen efter at have renset min hud, og så erstatter jeg min natcreme med masken, som er noget federe i konsistensen. Den trænger dog hurtigt ind, så det er ikke sådan, at man føler, at man har en maske på. Når jeg vågner op op morgenen, er min hud tydeligt gennemfugtet og den har en anden glød end de nætter, hvor jeg ikke bruger den. 

Beskrivelsen af masken lover, at den genopbygger hudens naturlige fugtbalance, mens den tilfører næring til huden, og efterlader den med en strålende og mere fast finish. Og for en gangs skyld synes jeg, at den holder, hvad den lover, og jeg er derfor ikke i tvivl om, at den bliver en fast bestanddel i badeværelsesskuffen også fremover. Ligesom den kommer med i håndbagagen til Hong Kong på fredag, hvor jeg satser på, den kan redde min hud fra at tørre helt ud selv efter mere end 10 timer i en flyver. 

Masken kan bl.a. købes hos Billigvoks.dk, og koster 479kr for 50ml – den er drøj i brug, så jeg forestiller mig, at den mindst holder i 6 måneder. 

    Kommenter