Skønhed

EN PUDDERDÅSES BEKENDELSER

18. december 2015

mythos-anmeldelse

Jeg morer mig altid lidt over, hvordan jeg for blot ganske få år siden ikke bekymrede mig det mindste om skønhedsrutiner. Ansigtsrens blev klaret med vand og vaskeklud, shampoo var, hvad end der var på tilbud i Netto, varmebeskyttende spray havde jeg ikke den fjerneste ide om og olie var noget, man brugte til madlavning. Lidt af en skønhedsignorant med andre ord.

Siden da har jeg fundet min indre pudderdåse frem og hjulpet på vej af den øjensynlige effekt af, rent faktisk at gå op i at pleje sin krop, er badeværelsesskabet i dag fyldt op med uundværligheder, som hjælper mig til en lille portion daglig velvære. Jeg har nogle favoritter, jeg altid vender tilbage til mig, men jeg er også blevet svært glad for at prøve nye af, for tænk nu hvis et nyt vidunderprodukt ventede rundt om hjørnet.

Senest har jeg fået anledning til at teste en øjencreme og en body butter fra det nye danske mærke Mythos, som Billigvoks har sendt mig som en tidlig julegave.

Produkterne er baseret på olivenolie og en række aktive planter som blødgør, udjævner og beroliger sart hud. Derudover indeholder de hverken parabener eller andre konserveringsmidler, hvilket er en afgørende parameter for mig. Og indtil videre er dommen klar: både øjencreme og bodybutter har vist sig at være et hit. Allerede efter en uges flittig brug, har øjencremen vist sig at modvirke de lidt hævede øjenlåg, jeg ofte vågner op med om morgenen, mens body butteren holder mine vintertørre ben i skak. Derfor glæder jeg mig også til fremover at inkludere disse to i den daglige skønhedsrutine og det bliver helt sikkert ikke sidste gang, at Mythos finder vej til badeværelsesskabet.

    Kommenter